ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Godset-spiller Janis Ikaunieks løst fra kontrakten

- Har slitt med å finne seg til rette i klubben, ifølge Strømsgodset.


Alexander Jansen

 31.07.20, kl. 13:45
 06.08.20, kl. 23:05


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Vi har derfor blitt enige med latvieren om å terminere avtalen. Han står nå fritt til å finne seg en ny klubb, melder Godset.no.

Ifølge klubbnettstedet har 25-åringen ytret et sterkt ønske om å få reise hjem igjen til Latvia.

- Etter flere samtaler har vi valgt å ta hensyn til dette ønsket. Fredag ble avtalen terminert med umiddelbar virkning og han står dermed fritt til å finne seg en ny klubb, opplyser klubben videre.

Janis Ikaunieks har ikke klart å etablere seg i førsteelleveren etter at han kom til Godset i begynnelsen av februar på en treårskontrakt fra FK Liepāja, og har de siste kampene vært ute av troppen. 

Spilleren, som også har 26 A-landskamper for Latvia, har ifølge klubbnettstedet ikke kommet opp på det nivået han selv forventer.

- Janis er en god spiller som vi hadde stor tro på, men av ulike årsaker har han ikke klart å få ut potensialet sitt her hos oss. Han har fått mindre spilletid enn han selv forventet og det har igjen gått ut over selvtilliten. Han ønsket selv å terminere kontrakten og det har vi valgt å respektere. Vi takker Janis for innsatsen i Strømsgodset og ønsker ham lykke til videre på veien, sier sportssjef Jostein Flo.

LES OGSÅ:Latvisk midtbanespiller signerte treårskontrakt med SIF

Se bilder fra Ikaunieks i kamp for Godset her:

_R2I7634.jpg
_A1I7908.jpg
_A1I7917.jpg
_R2I8343.jpg
_R2I8345.jpg
_R2I9460.jpg
_R2I8530.jpg

LES MER OM STRØMSGODSET


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE