ANNONSE

AMPERT: Det ble regelrette masseslagsmålet etter at Tokmac Nguen ble sendt hodestups inn i reklameskiltene.
ALLE FOTO: NILS J. MAUDAL

Godset sløste bort poengene i ampert hjemmeoppgjør

2-3 mot Kristiansund på Marienlyst ble fasiten etter tidlig Godset-ledelse, Bugge-tabbe, Ulland-perle og slåssing.


Alexander Jansen

 09.07.18, kl. 20:37
 19.07.18, kl. 15:59


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dermed var det første Godset-tapet under «BP» etter Skulleruds SIF-exit et faktum. 

- En veldig ujevn prestasjon. Jeg føler at vi i perioder er veldig gode, og i andre perioder helt bak mål. Det virker som vi har fikk en kollektiv kollaps på det psykiske, sier BP til Eurosport etter kampen.

Resultatet er altså at Strømsgodset avga tre poeng på hjemmebane før feriepausen, og dermed har plassert seg på en 11. plass med 17 poeng.

1-0 til 1-3 på 25 minutter

Mange av de drøyt 5.000 tilskuerne på Marienlyst hadde nok sett for seg et annet kamputfall da Godset tok ledelsen etter bare fem minutters spill ved Tokmac Nguen. 

Etter en halvttimes spill var imidlertid stillingen snudd på hodet til 1-3. Etter pause var det andre takter over spillet til Strømsgodset, som reduserte til 2-3 etter en kanonscoring fra Eirik Ulland Andersen fra rundt 30 meter - helt oppe i krysset.

Flere mål ble det imidlertid ikke, til tross for flere store Godset-sjanser.

- Flere må ta skylda

Godset-trener BP fikk spørsmål etter kampen om «Bugges» kjempetabbe på 1-2-målet, hvor han spilte ballen rett i beina på Kristiansund mens han selv var ute på en skikkelig bærtur. 

- Bugge har hatt noen uhell, men også mange veldig gode kamper. Jeg tror forsvaret må ta på seg like mye av skylda for at vi ikke henger sammen i dag, oppsummerte BP.

Basketak ute av kontroll

Kampen ble forøvrig også preget av mye aggressive takter og amper stemning som følge av harde taklinger og småstygge dueller.

Det hele toppet seg da KBKs Aliou Coly sendte Tokmac Nguen hodestups inn i reklameskiltene etter en løpsduell på midtbanen, før han dyttet Eirik Ulland Andersen i bakken. 


Både trenerapparat og spillere stormet rundt etter situasjonen nede på sidelinja for å roe gemyttene da flere spillere rok i tottene på hverandre. Det hele endte med at dommeren delte ut et gult kort hver til nevnte Coly samt Bassel Jradi, som reagerte sterkest på angrepet - noe Coly trolig har mest grunn til å være fornøyd med. Mange hadde nok ventet seg et direkte rødt kort.Neste seriekamp spilles hjemme på Marienlyst mot Bodø/Glimt 5. august.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER:

...

FOTO: NILS J. MAUDAL

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE