ANNONSE

FOTO: GODSET MEDIA

Godset signerte kamerunsk forsvarsspiller

Duplexe Tchamba (21) kommer på ett års låneavtale fra den franske toppserieklubben RC Strasbourg.


Redaksjonen

 24.07.19, kl. 22:17
 01.08.19, kl. 14:52


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Midtstopperen trente med laget for første gang onsdag, og ifølge Godset.no jobbes det nå med å få den kamerunske 21-åringen klar for spill mot Bodø/Glimt 5. august.

- Dette er en spiller som Henrik har fulgt lenge og som han kjenner godt til gjennom sitt nettverk. I Duplexe får vi en atletisk, hurtig og duellsterk midtstopper med stort potensial. Han har kvaliteter som passer inn i vår spillestil, sier sportssjef Jostein Flo til klubbnettstedet.

Flo og Pedersen skal ifølge klubbnettstedet ha brukt mye tid på å lande avtalen, fordi en midtstopper med fart, duellkraft og god venstrefot har vært prioritert.

Tchamba ble hentet til RC Strasbourg sommeren 2017 og skal være en spiller som franskmennene ønsker å satse videre på, som er årsaken til leieavtalen med Godset. 
Han har også kamper for U20 og U23-landslaget til Kamerun.

- Duplexe er en spennende spiller og fremstår også som en fin type. Det at Strasbourg har ham i fremtidsplanene er også et kvalitetstegn. Vi har hatt en god dialog med franskmennene, uttaler Flo.

Hovedpersonen selv uttaler at han har fått et godt inntrykk av klubben og blitt tatt godt imot av laget.

- Dette er en fin mulighet for meg og gleder meg bare til å komme i gang og bli en del av laget. Nå ønsker jeg å hjelpe laget til å vinne kamper fremover, sier Tchamba til Godset.no.

LES OGSÅ: 
Sikker kurs mot nedrykk: Kun ti poeng før høstsesongen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE