ANNONSE

FEIRET: Moses Mawa scoret etter innlegg fra Jørgen Salvesen (bak). I forgrunnen Brann-målvakt Håkon Opdal.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Godset overbeviste med 3-1-seier mot Brann

På tampen av sesongen i fjor tapte Brann 6-0 på Marienlyst. Det ble tre mål i sekken denne gangen også, da Godset slo tilbake etter to strake tap.


Alexander Jansen

 29.07.20, kl. 20:20
 06.08.20, kl. 20:52


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dermed ligger Godset nå à poeng med nettopp Brann (8. plass), Rosenborg (7. plass) og Kristiansund (6. plass), alle med 15 poeng, Godset på 9. plass på tabellen.

Mjøndalen tapte igjen på hjemmebane, denne gangen 2-0 mot Odd - og bruntrøyene har med sine åtte poeng ramlet ned på kvalikplass.

I Drammen tok Strømsgodset en fortjent seier mot gjestene fra Bergen, etter å ha fått en tidlig ledelse på selvmål etter skudd av Mikkel Maigaard. Godset fulgte opp med flere store sjanser, deriblant stolpeskudd, og var det klart beste laget før pause på 1-0.

_R2I1218.jpg

Mølvadgaards første

Ledelsen ble doblet ved Moses Mawa kort tid etter pause, før det igjen ble fornyet spenning i kampen da Brann reduserte til 2-1 på et langskudd midtveis i omgangen.

_R2I1376.jpg2-0: Ved Moses Mawa.

I det 90. minutt punkterte innbytter Marcus Mølvadgaard (20) oppgjøret etter å ha gjort mesteparten selv.

- Det var en veldig viktig seier etter å ha gjort vår dårligste kamp mot Vålerenga søndag. Det var en fortjent seier, sa SIF-trener Henrik Pedersen til Godset-TV etter kampen.

Han gledet seg spesielt på Mølvadgaards vegne.

_R2I1541.jpg
- Han har et veldig spennende potensiale, har fått mange innhopp og blir bedre og bedre. Jeg gleder meg på hans vegne, sa Pedersen.

Førstkommende søndag venter kanskje sesongens tøffeste kamp for Strømsgodset, som reiser til Bodø for å møte serielederen.

DRM24 kommer tilbake med bildegalleri fra kampen

LES MER OM STRØMSGODSET HER

_R2I1336.jpg
MÅKE-DRAMA: En inntrenger i form av en nysgjerrig måkeunge skapte problemer ute på grassmatta i 1. omgang, her blir den til slutt fanget av sikkerhetsvaktene ved hjelp av et nett - og eskortert ut av stadion.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE