ANNONSE

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Godset mobiliserer før Odd-kampen: Alle mann til pumpene!

Med et gratisstunt skal Strømsgodset bidra til å legge de rette rammene før den viktige hjemmekampen søndag.


Alexander Jansen

 24.09.19, kl. 20:29
 29.09.19, kl. 22:04


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Vi tar grep for å få mest mulig trøkk på stadion i søndagens viktige kamp mot Odd, melder Strømsgodset tirsdag kveld.

I praksis handler det om en «kompiskampanje» - at alle sesongkortinnehavere på GU-tribunen får ta med seg en person som fra før ikke har kort - gratis.

- Målet med stuntet er å få ekstra trøkk fra hjemmesupporterne i en så avgjørende kamp, samtidig som vi ønsker å legge til rette for at flere 
kommer seg på stadion i stedet for se kampen på TV.

- Vi har troa på at man får lyst til å komme flere ganger på arenaen når man først har opplevd stemningen, og spesielt når man kan stå sammen med GodsetUnionen der trøkket er størst, sier leder for privatmarked, Signe Rismyhr Engelund.

LES OGSÅ:Godset med årets første borteseier mot Tromsø

Stemningen avgjørende

Hun håper flere får øynene opp for det å være aktiv supporter på kamp, og vet at også GodsetUnionen setter pris på tiltaket.

- Vi er helt avhengige av en aktiv og god supportergruppe for å kunne være attraktive for vårt publikum. Det er tøffere og tøffere å trekke folk til stadion, og derfor blir det ekstra viktig å dyrke det som gjør stadionopplevelsen så spesiell, nettopp stemningen fra supporterne.

Stemning på stadion er noe av det mest avgjørende for å få en «magisk» ramme rundt hjemmekampene.

- Stående og syngende supportere bidrar sterkt til å skape den intime stemningen vi har på Marienlyst. 
Ferske publikumsundersøkelser viser også at en av de viktigste indikatorene for om man kommer på kamp eller ikke, er det at man har noen å gå sammen med, sier Engelund.

LES OGSÅ: Jublet for livsviktig trepoenger


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE