ANNONSE

GJORDE DET IGJEN: Eirik Ulland Andersen sendte Marienlyst til himmels med denne scoringen.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Godset med luke til Odd etter ny Ulland-perle

Eirik Ulland Andersen ble dagens matchvinner med en fantastisk frisparkscoring. Nå lukter Godset på medaljestriden.


Alexander Jansen

 14.10.17, kl. 19:34
 20.10.17, kl. 13:25


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var knyttet stor spenning til lørdagsoppgjøret på Marienlyst mot Odd, som lå a poeng med Strømsgodset på tabellen. 

Og etter en svært lite begivenhetsrik og sjansefattig 1. omgang, kunne ikke Strømsgodset fått en vakrere 1-0-scoring «mot ælva» midtveis i 2. omgang.

Marcus Pedersen sørget for frispark like utenfor 16-meteren, og da Eirik Ulland Andersen tok oppstilling håpet hele Marienlyst at midtbanespilleren skulle gjenta en av sine vakre scoringer fra tidligere i sesongen. Og det gjorde han.


Ballen suste over muren og inn i lengste hjørne, utagbart for Odds målvakt. 6.027 tilskuere jublet for nok en frisparkperle fra Ulland Andersen, minus en liten delegasjon fra Grenland på bortetribunen.

Jubel var det heller ikke fra Odd-trener Dag-Eilev Fagermo, som mente at laget sitt hadde fortjent poeng etter innsatsen på Marienlyst.

- Det er veldig frustrerende, og et forferdelig tap. Jeg synes vi er gode, sa han til Eurosport etter kampen.

SE PUBLIKUMSBILDER FRA KAMPEN HER

På vei inn i medaljestriden

Flere mål ble det ikke i kampen, til tross for flere store sjanser ved Marcus Pedersen.

Strømsgodset ligger før søndagens kamper på en foreløpig 5. plass med 38 poeng, tre poeng foran Odd, og to poeng foran Haugesund. Opp til Brann (4. plass) er det to poeng, Molde (3. plass) tre poeng og Sarsborg (2. plass) fire poeng. 

Sesongavslutningen blir med andre ord uhyre spennende for Strømsgodset. Dersom formkurven holder og den gode bortetrenden fortsetter, vil Strømsgodset kjempe om medaljer for alvor. 

Neste seriekamp spilles borte mot Sandefjord neste søndag.
Se flere bilder fra kampen her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE