ANNONSE

ALLE FOTO: NILS J. MAUDAL

Godset klare for cupfinale etter ellevill hattrick fra «Mos»

Strømsgodset var totalt overlegne og knuste Lillestrøm 3-0 i semifinalen på Marienlyst onsdag kveld. Nå venter enten RBK eller Start på Ullevaal.


Alexander Jansen

 31.10.18, kl. 22:55
 05.11.18, kl. 18:04


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Samtlige scoringer ble signert Mustafa Abdellaoue - den første først rett etter pause, deretter på straffespark i det 52. minutt og til slutt når samme mann punkterte kampen med ti minutter igjen å spille. 

Da hadde Godsetunionen og resten av de 5.765 tilskuere allerede sunget «Ullevaal, Ullevaal» en hel omgang.

For det var ingen tvil - etter en førsteomgang hvor hjemmelaget var klart i føringen og kom til en rekke halvsjanser, løsnet det virkelig for et offensivt Strømsgodset etter pause.

Spesielt Tokmac Nguen og Mustafa Abdellaoue utmerket seg som en konstant trussel mot LSK-forsvaret, og med litt tur kunne det fort blitt flere mål i flomlyset på Marienlyst.


- Det var herlig med tre mål i dag. Det blir første gang med cupfinale på meg og jeg gleder meg vanvittig, sa en lykkelig «Mos» til NRK etter kampslutt. 

BRILJERTE: Tokmac Tokki Nguen herjet med Lillestrøm-forsvaret. (FOTO: NILS J. MAUDAL)

5-0 på to kamper

Etter 2-0-seieren over Vålerenga lørdag kan Strømsgodset notere seg hele 5-0 i målforskjell på to kamper, hvilket skulle tilsi at laget har spilt på seg rikelig med både selvtillit og fornyet motivasjon i den superviktige sesonginnspurten.

I neste serierunde venter Brann borte, før siste hjemmekamp spilles mot Lillestrøm 11. november. I siste serierunde venter Stabæk borte 24. november.

Strømsgodset møter enten Rosenborg eller Start i cupfinalen den 2. desember. Hvem det blir avgjøres på Lerkendal torsdag kveld.

PS: Strømsgodset har møtt Rosenborg i cupfinalen to ganger tidligere, i 1973 og 1991 - og vunnet begge ganger.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER:

...

FOTO: NILS J. MAUDAL

LES OGSÅ: ENDELIG er magien er tilbake på Marienlyst!

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE