ANNONSE

SEIERSJUBEL: Frank Tore Larsen og kartleser Morten Erik Abrahamsen var raskest i Aurskog-Høland-rally.
FOTO: PER LARSEN

Frank Tore Larsen til topps i 2. NM-runde

Mens erkerival Anders Grøndal slet med bilen, ble det full klaff for Steinbergs store rally-sønn som ledet fra start til mål.


Alexander Jansen

 05.06.21, kl. 19:16
 14.06.21, kl. 09:53


ANNONSE
ANNONSE

 

AURSKOG-HØLAND: De ble fort klart hvordan favorittene fra Drammen plasserte seg i 2. NM-runde lørdag.

For Anders Grøndal som raskt fikk bil-trøbbel og sakket akterut, handlet det meste om å sikre 3. plassen. Frank Tore Larsen gikk rett i tet, og den beholdt han gjennom alle åtte etappene.

- Løpet har vært veldig bra, vi ledet fra start til mål. Det var det første løpet på grus i den nye bilen så man er alltid litt spent på hvordan tempoet er sammenliknet med konkurrentene, oppsummerer Frank Tore Larsen overfor DRM24.

Anders Grøndal var mindre fornøyd. Først røk popoff-ventilen på turboen. I tillegg fikk han ikke oppsettet på bilen til å klaffe.

- 3. plass var ikke hva vi håpet på… men vi må bare jobbe videre, uttaler Grøndal etter løpet.

Grøndal kom til slutt i mål 1 minutt og 23 sekunder bak Frank Tore Larsen. I mellom kapret Marius Aasen/Marlene Engan Aasen 2.-plassen 22 sekunder bak Larsen og kartleser Morten Erik Abrahamsen.

Dermed har Frank Tore Larsen et godt utgangspunkt for resten av norgesmesterskapet, etter at han tok 2. plass og innersvingen på Grøndal også i 1. NM-runde på Rally Finnskog.

LES MER OM MOTORSPORT


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE