ANNONSE

OVERKJØRING: Strømgodset tidvis kjørte over gjestene de første 45 minuttene. Her prøver SIF-kaptein Jakob Glesnes skuddfoten.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Etterlengtet trepoenger til Strømsgodset

Marcus Pedersen fikk endelig hull på forbannelsen da Strømsgodset vartet opp med festfotball i 1. omgang på Marienlyst mot Kristiansund.


Redaksjonen

 09.07.17, kl. 19:32
 18.07.17, kl. 10:20


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var nesten så de 6.130 tilskuerne knapt trodde hva de så på Marienlyst søndag kveld. 

SE BILDEGALLERI: Disse var på Godsetkampen

Strømsgodset dundret i vei som et godstog uten bremser og regelrett kjørte over forfjamsede sunnmøringer som fikk hele tre baklengs (inkludert et selvmål) det første kvarteret.

ENDELIG SCORING:
 Marcus Pedersen kunne feire sitt første mål på tre måneder.

Eirik Ulland Andersen åpnet scoringsballet etter bare fem minutter, før Marcus Pedersen var involvert i 2-0-målet som til slutt ble kreditert selvmål. To minutter senere var imidlertid Pedersen på farten igjen, og gjorde denne gangen alt selv da han hamret inn 3-0. 

Etter drøye halvtimen la Tokmac Nguen på til 4-0, og Godsetunionen kunne danse disco for første gang på veldig lenge med et pauseresultat over all forventning. 

SCORET: Tokmac Nguen signerte 4-0-målet.

- Følger kampplanen

SIF-trener Tor Ole Skullerud var naturligvis fornøyd med seieren og spesielt første omgang.

– Vi følger kampplanen godt med å spille ut på sidene og å komme opp med backene. Det er noe vi alltid ønsker, men vi har jobbet spesifikt med det den siste uka, uttaler Skullerud til Godset.no etter kampen. 

Han mener at det første målet var forløsende. 

– Vi trenger å ta ledelsen først oftere enn vi har klart. Det er også en greie her, men jeg er mest opptatt, og imponert, av det mentale rundt. Det er gjort å levere som vi gjør, spesielt den første timen, sier Skullerud til klubbnettstedet.

1-0: Eirik Ulland Andersen åpnet scoringsballet for Strømsgodset.

Surnet i 2. omgang

Med den svært komfortable ledelsen skjedde imidlertid det uunngåelige etter hvilen, Strømsgodset var ikke lenger i nærheten av like sultne, og gjestene tok over mye av initiativet i kampen. 

Med to kjappe reduseringer stod det plutselig 4-2 etter 65 minutter, og frykten for at storseieren skulle glippe kom snikende.

Flere mål ble det imidlertid ikke, etter en sjansefattig siste halvtime uten særlig underholdningsverdi på Marienlyst. 

Uansett, en etterlengtet seier på hjemmebane, og tre viktige poeng som gjør at Strømsgodset nå har avansert til en 12. plass på tabellen, a poeng med Sandefjord på 13. plass, og foran Kristiansund på kvalikplass med 17 poeng.

PS: Kristiansund-spiss Jean Alassane Mendy ble slått bevisstløs i en duell i sluttminuttene, bæret ut på båre og sendt på sykehus.

Neste seriekamp er borte mot Molde 16. juli. 

Se flere bilder fra kampen her:

...


SE BILDEGALLERI: Disse var på Godsetkampen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE