ANNONSE

ARKIVFOTO: NILS J. MAUDAL

Solgt: Siste Godset-trening for Bassel Jradi

Etter fire år i Strømsgodset melder Bassel Jradi overgang til den kroatiske storklubben, Hajduk Split.


Benedicte Haugaard

 09.08.18, kl. 10:58
 15.08.18, kl. 08:14


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Tidligere i år uttalte dansk-libaneseren at han skulle selges til sommeren.

Nå er det bare medisinsk sjekk og personlig avtale som gjenstår. Snart reiser Bassel til Split for å fullføre overgangen. 

- Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Hajduk Split om et salg av Bassel Jradi, sier Jostein Flo til Godset.no.

Den kroatiske klubben, som slo ut Godset i Europa League i 2015, endte på 3. plass i ligaen forrige sesong.

Enige om treårskontrakt

Bassel Jradi kom til Strømsgodset fra FC Nordsjælland sommeren 2014. Han fikk sitt store gjennombrudd i klubben forrige sesong, da han var en av Eliteseriens beste spillere. Han ble sågar kåret til årets SIF-gutt sammen med Eirik Ulland Andersen. Bassel står med 71 kamper og 16 mål for Strømsgodset.

- Bassel har hatt en fantastisk utvikling her hos oss. Han lærte mye av utlånsperioden i Lillestrøm, og tok store steg i Godset forrige sesong. Bassel forlenget kontrakten her for ett år siden, med intensjon om å ta steget ut og spille for en større klubb. Nå er han moden for den oppgaven, sier Flo til klubbnettstedet.

Torsdag gjennomfører dansken sin siste trening med Strømsgodset, før han setter snuten mot Kroatia.

– Det er en drøm jeg har hatt hele livet. Jeg har hatt muligheten tidligere i livet, men jeg har ikke vært mentalt klar. Nå er jeg det, uttalte Jradi til VG tidligere i sommer.

MÅLDUO: Bassel Jradi og Eirik Ulland Andersen er begge fra Danmark, men bare en blir igjen på Strømsgodset. (FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

Takker støttespillerne

Jradi sier han har blitt glad i Strømsgodset, og sier han kommer til å følge med på laget i fremtiden.

- Jeg ønsker å takke alle i klubben som har hjulpet meg, lagkamerater, trenere og folk i administrasjonen. Jeg vil også takke fansen for god støtte.

Dansken har aldri lagt skjul på at han har hatt større ambisjoner, og et ønske om å spille for en større, europeisk klubb. Han har takket nei til tilbud fra flere andre klubber, men valget falt på storklubben fra Kroatia. Flo forstår valget hans. Kroatisk fotball har fått et stort fokus etter VM, og klubben er kjent for å eksportere spillere til større ligaer. 

- Vi ønsker å takke Bassel for innsatsen i Godset gjennom fire år og ønsker ham lykke til videre i Hajduk Split, sier Flo til Godset.no.

LES OGSÅ: Bassel Jradi enig med kroatisk toppklubb


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE