ANNONSE

Eks-Godsetkeeper returnerer til Mjøndalen

Iranske Sosha Makani har signert en kontrakt ut 2022-sesongen.


Alexander Jansen

 13.02.20, kl. 23:04
 23.02.20, kl. 01:15


ANNONSE
ANNONSE

 

MJØNDALEN: For målvakten, som også var på utlån hos Strømgodset i 2017, blir dette hans andre periode i Mjøndalen, melder klubbens hjemmesider.

- Sosha ønsket seg tilbake etter å ha spilt i sin hjemlige serie i Iran i fjor høst. Han er en fantastisk keeper og jeg er glad for at vi ble enige, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Mjøndalen har vært på utkikk etter en keeper etter at Julian Faye Lund gikk tilbake til Rosenborg etter endt sesong. Fra før har MIF portugisiske Miguel Vieira som sisteskanse, skriver klubben.

- Jeg vil si at vi nå har Eliteseriens beste keeperduo. Med Sosha inn så får vi en keeper som er veldig god i feltet og som spiller med en enorm autoritet. I tillegg har han god rekkevidde og er en solid skuddstopper. Han har også en aura som sprer ro og trygghet i et lag. Det er viktig med en god keeper og jeg er sikker på at vi har en matchvinner i Sosha, sier Hansen.

_MG_3989 _we34567u.jpgPÅ GAMLE TOMTER: Makani (til venstre) og Vegard Hansen takker publikum etter å ha slått Brann i kvartfinalen i cupen i 2017. (ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

LES OGSÅ: Makani reiser hjem til Iran


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE