ANNONSE

AVTALE: Fra venstre DNB-banksjef i Drammen Linn Lolland, daglig leder Dag Lindseth-Andersen i Strømsgodset, sponsorsjef Tina Wesselsen i DNB og markedssjef Rune Marthinsen i Strømsgodset.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

DNB og Strømsgodset enige om ny hovedsponsor-avtale

DNB fortsetter som generalsponsor for Strømsgodset. Partene signerte fredag en avtale som strekker seg over fire nye år.


Alexander Jansen

 24.11.17, kl. 16:05
 04.12.17, kl. 21:55


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det ble klart etter at forhandlingene kom i havn denne uken. Fredag ettermiddag signerte partene på Marienlyst. 

Avtalen gjelder i utgangspunktet for fire år, med en innlagt «reforhandling» etter to år. 

Detaljene i avtalens økonomiske omfang er ikke kjent, men det skal være snakk om en beskjeden oppjustering fra den forrige avtalen, som ble inngått i 2014.  

- Det er snakk om en betydelig sum, som vi føler at ligger på riktig nivå. For oss er dette en investering vi absolutt kan stå inne for, sier sponsorsjef Tine Wesselsen i DNB.

FORNØYD MED SAMARBEIDET: DNB og Strømsgodset føler begge de får mye igjen for avtalen.

Aktivt sponsorsamarbeid

Både DNB og Strømsgodset er svært tilfreds med «forlengelsen», som selvfølgelig er av stor økonomisk betydning for Strømsgodset. 

- Det økonomiske er selvsagt viktig for oss, men vi føler også at vi har en partner som er aktiv og utnytter potensialet i klubben på en måte som gjør at vi sammen kan bygge merkevarene i det lokale markedet, sier daglig leder Dag Lindseth-Andersen i Strømsgodset.

- Det at DNB ønsker å samarbeide videre med oss er en bekreftelse for oss på at vi er på riktig vei, legger Andersen til.

Samfunnsrollen avgjørende

Medalje-jagende Strømsgodset har hatt en formidabel høstsesong resultatmessig, men ifølge DNB er klubbens rolle som aktiv og ansvarsbevisst samfunnsaktør avgjørende for sponsorsamarbeidet.

- Vi er selvsagt opptatt av det sportslige, men det er ikke det vi kjøper. Arbeidet SIF har vist rundt de offensive satsingene som betyr mye for store og små er imponerende og veldig flott å være med å støtte. Det er mange grunner til å fortsette samarbeidet, og dette er noe vi ønsker å gjøre enda mer av nå, sier Wesselsen.

Innholdsmessig er avtalen i så måte utvidet til å omfatte ytterligere engasjement fra begge parter, med blant annet fokus på det nye DNB-prosjektet DNB Jubel. 

- Vi ønsker å være enda mer synlige i breddeklubbene rundt Drammen, og gleder oss veldig til fortsettelsen med tanke på det store engasjementet som er rundt klubben her i regionen, som også er et veldig viktig markedsområde for oss, sier Wesselsen.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE