ANNONSE

FOTO: DRAMMEN WARRIORS

Lokale gutter stakk av med bronse i nordisk mesterskap

Daniel, Frederik og Oscar fra Drammen fikk pallplassering etter å ha vunnet over Danmark i nordisk mesterskap i amerikansk fotball.


Redaksjonen

 23.10.18, kl. 08:39
 01.11.18, kl. 00:08


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Daniel Brurberg Fredriksen fra Krokstadelva, Frederik Fjeldseth fra Hokksund og Oscar Allum fra Drammen spiller alle for fotballklubben Drammen Warriors. I tillegg til dette spiller de på U19 landslaget i amerikansk fotball.

Fredriksen og Fjeldseth debuterte på landslaget i fjor, mens Allum er ny i år. Denne helgen tok de med seg bronsemedaljen fra mesterskapet i Kristianstad i Sverige.

Slo Danmark

Forrige uke var lokalheltene på landslagscamp med 45 andre spillere. Torsdag reiste de ned til Kristianstad for å møte de andre lagene.

- Norges U19-landslag har i dag gjort en av landslagenes klart beste prestasjoner gjennom tidene når de sikret bronse i Nordisk med 35-12 seier over Danmark, skrives det i en pressemelding.

For den som ikke er så bevandret i internasjonal amerikansk fotball, så er det verdt å være klar over at Sverige, Finland og Danmark har en lang tradisjon i Europa-toppen, og har til tider også vært blant de beste i verden på dette alderstrinnet. Det er derfor ingen liten prestasjon av Norge.

LES OGSÅ: EM-sølv i benkpress til Per Marius (29) fra Spikkestad


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE