ANNONSE

GULLJENTER: Pyramiden som utgjorde mye på poengsummen til cheer-jentene.
ALLE FOTO: ANDREA SYVERSEN / DRM24

To gull til ECT Eagles

ECT Eagles dro meg seg hele to gullmedaljer hjem fra Norwegian Open 2017.


Andrea Syversen

 13.11.17, kl. 23:59
 22.11.17, kl. 03:35


ANNONSE
ANNONSE

 

OSLO: Helgens arrangement var den første kvalifiseringscupen til Norwegian Cheer League i mars 2018, og Eiker Cheerleading Team stilte med fem konkurrerende lag, hvor mange nå er med videre. 

Elite danse-laget til Eagles slo denne gangen sine konkurrenter fra Drammens-klubben Sirens med to poeng. Junior-jentene var fornøyde med kjøringen og jublet av glede når vinneren ble ropt opp på premieutdelingen.

- Jentene danset over all forventning og vi er superstolte av det de gjorde på matta i helgen, forteller dansetrener Cecilie Westheim.

Leder av klubben Liv Brurberg Hansen legger til at de synes det var stas å slå Sirens med tanke på at Eagles har måtte bygd opp danse-lagene på nytt etter de nye reglene som kom for noen år siden.

Dansejentene ble overrasket over førsteplassen

På øverste nivå

ECT Eagles Fly hadde en solid kjøring på konkurransematta, og junior cheer-laget til Eagles stilte i klassen median (level 3), som er det høyeste nivået det er lov for juniorer å konkurrere på i Norge. Eiker-laget vant overlegent i sin kategori med hele 22 poeng over andreplassen.

- Vi visste at jentene var gode, men hadde ikke turt å håpe på gull!, forteller trener Hanne Cecilie Skogen.

Jentene tok med gullet hjem!

Denne konkurransen var ekstra spennende fordi det var mange nye med på laget. Dette er mye på grunn av nye regler som gjør at det i år er lov med ett år yngre deltagere enn det har vært tidligere. Hun forteller at det var mye spenning rundt konkurransen fordi det var sesongens første, og at man da får et inntrykk av nivået for sesongen.

- Men jentene hadde en fantastisk kjøring, legger hun til med et smil.

Eagles har også et senior cheer-lag som består av jenter 16+. I fjor kvalifiserte jentene seg til å kunne konkurrere på level 6-nivå. Lørdag ettermiddag var første gang jentene konkurrerte i premier-klassen, og jentene var spente.

Her har seniorene sin siste gjennomkjøring, kun minutter før show-start.

Jentene visste de hadde tøff konkurranse og var fornøyde med en syvende-plass, av totalt ni konkurrerende lag.

Eikerklubben stilte også med fire oppvisningslag, i både dans- og cheer-kategorien. Disse er i aldersgruppen 8-11 og kan begynne å konkurrere når de er 12.

Her er bilder fra alle Eagles-lagene som deltok i helgen:FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE