ANNONSE

TRE GLADE GUTTER: Emil Liavaag Goli, Master Kenneth Fjeld og Shaun Vincent Arano Berntsen.
FOTO: PRIVAT

Prestisjefylte kampsport-priser til lokale utøvere

Aesir Academy i Krokstadelva fikk lørdag en ny verdensmester i Chuck Norris System Karate og point fighting i USA.


Redaksjonen

 16.07.19, kl. 11:05
 26.07.19, kl. 20:51


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER / USA: Stortalentet Shaun Vincent Arano Berntsen vant alle sine tre kamper i en beintøff gruppe av sorte belter under stevnet i Las Vegas med over 200 deltakere.

Han lå under i alle kamper, men hentet seg mesterlig opp, og vant overbevisende etter å ha fulgt planen som sammen med sin stefar Master Kenneth Fjeld lagde før avreise til USA.

Emil Liavaag Goli havnet i en vanskelig gruppe, men kjempet beinhardt og oppnådde 3. plass i Chuck Norris System Karate i kamp, samtidig som han hentet hjem en super 2. plass i våpen-kata.

- Jeg er så utrolig stolt av min stesønn Shaun og elev Emil, som har forberedt seg så godt og som fikk så fantastiske resultater. Hver gang vi har deltatt på dette mesterskapet henter vi hjem medaljer og gode plasseringer - og nå fikk vi vår verdensmester, sier Kenneth Fjeld.

Årets skole

Aesir Academy ble dessuten kåret til Årets skole i Chuck Norris-organisasjonen, United Fighting Arts Federation - tildelt av selveste Grandmaster Chuck Norris selv. Samtidig fikk de utmerkelse for å være organisasjonens 2. største skole.

- Dette bekrefter at vi har ekstremt høy kvalitet på det vi gjør. Alle våre elever holder høy standard uansett om de er fire år eller 60 år, hvitt belte eller sort, om de trener Karate, Brasiliansk Jiu Jitsu, Krav Maga, Mixed Martial Arts eller Kickboksing. Vi har elever i verdensklasse i alle arter alt under Grandmaster Chuck Norris' paraply, og alt med hans krav til kvalitet intakt, uttaler Fjeld.

- En fantastisk avslutning på en utrolig uke her i Las Vegas, sier Fjeld (bildet), som representerer Grandmaster Chuck Norris i Europa. 

FB_IMG_1563198959891.jpg

LES OGSÅ: Lokal kampsportutøver tildelt høythengende ærestittel
LES OGSÅ: AESIR Academy doblet antall utøvere på et halvt år


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE