ANNONSE

FOTO: PRIVAT

Norgesmester i bikini-fitness!

35 år gamle Nina P. Olsen fra Øvre Eiker ble i helgen norgesmester i Bikini Fitness Master i Chateau Neuf i Oslo i skarp konkurranse med deltakere fra hele landet. - Det har ikke helt gått opp for meg ennå, sier Nina.


Roy Hansen

 18.09.17, kl. 21:03
 25.09.17, kl. 20:36


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER / OSLO: Etter måneder med trening og ikke minst en streng diett, greide Nina P. Olsen fra Vestfossen det de fleste drømmer om i denne idretten. Det er nemlig å stå øverst på pallen i et stort mesterskap.

- Dette har jeg jobbet hardt for i to år og siden begynnelsen av juni har jeg levd på streng diett, trent hver morgen før jobb og har gått glipp av det meste av sosialt liv, sier hun til Eikernytt.no.

Nina forteller om en hverdag preget av å stå tidlig opp, trening på et studio i Hokksund og så jobb. Når hun så kommer hjem er det streng diett med mye kylling og ris på menyen.


Strenge krav

Fester, uteliv, bursdager og det vi andre forbinder med et sosialt liv, har hun måtte takke nei til. Og skulle det være en bursdag hun var i, så var matboksen med. Kaker og andre godsaker er forbudt i lang tid foran et mesterskap.

- Denne konkurranseformen går på å se best mulig ut i bikini og dommerne ser på kombinasjonen muskelmasse, kroppsfett, fysikk og symmetri, og ikke minst hvordan vi ter oss på en scenen, sier hun.

Hun takker også mannen og trener Jesper Olsen for denne seieren. Uten ham ville det ikke vært lett å nå toppen, skal vi tro henne rett.

- Vi eier et team som heter Fit2gether og vi stilte med 11 utøvere i forskjellige klasser denne helgen. Teamet fikk flere norgesmestre i tillegg til en rekke gode plasseringer, sier Nina som selv trener flere andre utøvere i tillegg til å konkurrere.

Spania neste

Norwegian Champion Bikinifitness Master 2017 med pokal og medalje er ifølge Nina en belønning som virkelig smaker. Men hun blir ikke rik av denne hobbyen. Det er nemlig ingen pengepremier, bare utgifter forbundet med denne sporten.

- Dette er hard trening og mye forsakelse, men så moro at jeg ikke kommer til å gi meg med det første, sier hun.

Nina reiser derfor til Barcelona i Spania onsdag for å delta på konkurransen som har navnet etter en kjent kroppsbygger, nemlig Arnold Schwarzenegger - Arnold Classic Europa. Etter det blir det VM i Fitness i november.

LES OGSÅ: Kapret sitt første fitnessgull


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE