ANNONSE

ALLE FOTO: ROY HANSEN / EIKERNYTT.NO

MIF-gutta vant showkamp mot håndballjentene fra Hokksund

MIF-gutta jublet etter høyst uventet å ha slått Hokksunds damelag i gårsdagens showkamp i Sentrumshallen. Seieren var riktignok minst mulig, men det var heller ikke viktig. Dette var en kamp for moro skyld for en fullsatt tribune.


Roy Hansen

 24.01.19, kl. 09:31
 31.01.19, kl. 00:00


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: MIFs A-lag tok tidligere i vinter den sporty utfordringen fra HILs damelag om å stille til kamp mellom de to lagene. Damelaget hadde pålagt seg selv klisterforbud, og det var noe de angret da kampen var startet. 

Det er nemlig ikke lett å spille håndball uten klister og feilpasninger og tekniske feil florerte. En stor trøst var det at MIF-gutta ikke var noe bedre - selv om de fikk lov til å bruke klister.

MIF-gutta hadde tatt inn en forsterkning i troppen for anledningen. Mads Hansen - godt kjent for sin sommerkropp - har nemlig spilt håndball før fotballen «tok ham». Etter at han sluttet som MIF-spiller har han tatt opp «håndballkarrieren» igjen, og det var utslagsgivende for utfallet av denne kampen.

SOMMERKROPPEN: Innløping med Mads Hansen mens «Sommerkroppen» dundret gjennom høyttalerne var skikkelig stas.

Toppscorer

Mads Hansen kunne nemlig notere seg som suveren toppscorer med hele 13 mål. Ingen andre spillere var i nærheten. Ikke engang et trøyestunt fra HILs keeper fikk satt Mads Hansen ut av spill.

Hun dro nemlig opp trøya da Mads skulle ta straffe. Men MIF-spilleren hadde sett en sports-BH før. Publikum likte selvsagt «stuntet».

Mens HIL-damene slet med å holde i ballen, viste gutta fra Mjøndalen alt dem hadde av spenst og hurtighet. De snappet den ene ballen etter den andre fra damene og var ellers tøffe i forsvar. 

Til pause sto det 14-16 på tavla i Sentrumshallen. Da dommerne blåste av kampen etter 2 x 25 minutter, var stillingen 23-24. 

FEIRET: MIF-gutta jublet over ettmålsseieren i kveldens showkamp mot HILs damelag. Det var en uventet seier.

Feiret med pizza

Dagens showkamp ble altså en stor suksess - om ikke sportslig - så sosialt. Med fulle tribuner ble det en skikkelig fest.

Og festen var ikke over. Begge lagene tok nemlig turen til «Olsen på hjørnet» for å spise pizza og kose seg utover kvelden.

LES OGSÅ: Feil Mads Hansen får drapstrusler fra sinte kroatere


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE