ANNONSE

EAT MOVE SLEEP-SAMARBEID: Fra venstre Frode Grodås (NFF), Sverre Fredriksen (ÅIF), Laila Myrholm (ÅIF), Stig Myrholm (ÅIF), Karianne Øiseth (ÅIF), Håkon Andersen (Sponsorsjef BAMA)
FOTO: PRESSEBILDE

Åssiden IF roses som amdassadør for folkehelsa

Drammensklubben er igjen plukket ut til å være ambassadørklubb for NFF og BAMAs satsing for å bedre folkehelsen i 2019.


Redaksjonen

 05.02.19, kl. 02:41
 15.02.19, kl. 17:24


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Gjennom konseptet «Eat Move Sleep» har de spredt kunnskap og inspirasjon både i og utenfor klubben til glede for små og store i 2018. 

På Ullevål stadion fikk de i helgen overrakt beviset på at de skal være ambassadører også i 2019.

Skryt fra Fotballforbundet 

Åssiden IF er en motivert og engasjert klubb som er opptatt av sunne verdier. Vi er imponert over innsatsen de gjorde for å formidle Eat Move Sleep-budskapet til spillere, foreldre og nærmiljø i 2018, sier Frode Grodås i NFF.

Klubben ble kåret til 3. beste ambassadørklubb i Norge i 2018, og fikk også pris for beste hinderløype under turneringen i juni.

Eat Move Sleep for alle

I følge helsemyndighetene beveger vi oss generelt sett ikke nok, vi spiser for lite frukt og grønt, fisk og grove kornprodukter, mens vi fortsatt får i oss for mye sukker, salt og mettet fett. I tillegg sover ungdom mye mindre enn anbefalt, samtidig som 1 av 4 voksne sliter med søvnproblemer.

- Gjennom Eat Move Sleep er det mye lettere å huske at man bør ta bevisste valg i hverdagen. Det hjelper oss til å ha det bedre – ikke bare på idrettsbanen, men også på alle andre arenaer som skole, jobb og fritid der man er avhengig av overskudd, konsentrasjon og godt humør, sier Håkon Andersen i BAMA.

Fortsatt mye å jobbe med

- Det forplikter å være en ambassadørklubb, sier Sverre Arneberg Fredriksen i Åssiden IF.

- I 2018 gjorde vi mange positive endringer, og det er moro at klubbens medlemmer støtter opp om de gode verdiene i Eat Move Sleep. Derfor skal vi fortsett med å motivere alle til å gå og sykle til og fra trening og kamper så langt det lar seg gjøre. Vi skal sørge for at det stadig blir flere sunne alternativer i kiosken, og vi skal arbeide videre med å få unge til å praktisere «Ingen likes etter leggetid» for bedre søvn, sier Fredriksen. 

Klubben skal forøvrig arrangere en egen Eat Move Sleep-cup 1.-2. juni, der både spillere og tilskuere vil lære mer om hvor viktig det er å ha et sunt og godt kosthold, og få nok fysisk aktivitet og søvn.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE