ANNONSE

FOTO: GODSET MEDIA

Dansk midtbanespiller har signert for Strømsgodset

Mikkel Maigaard Jakobsen (23) har fått avtale ut 2021-sesongen.


Alexander Jansen

 01.08.19, kl. 22:19
 03.08.19, kl. 16:43


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Den danske 23-åringen kommer fra Raufoss og OBOS-ligaen, hvor han ifølge Godset.no har scoret 12 mål på 17 kamper. Han har også 13 kamper for det danske U18- og U19-landslaget.

Ifølge klubbnettstedet er han «som skapt» for systemet til trener Henrik Pedersen, og kan bekle flere offensive roller - men er primært tiltenkt en indreløperrolle.

- Mikkel Maigaard har ferdigheter vi trenger i laget. Han løper mye, han er en dyktig kombinasjonsspiller som er flink til å finne mellomrommet, god på ballen og ikke minst en vanvittig dødballfot. Han scorer ofte på frispark og fra distanse. En spiller som leverer målpoeng, sier sportssjef Jostein Flo.

Flo sammenligner Maigaard med Moses Mawa.

- Dette er unge og sultne spillere som jobber hardt for å bli bedre og som kommer til å utvikle seg videre her hos oss, uttaler Flo.

Maigaard får draktnummer 20, og uttaler at han føler seg klar for å ta steget opp på øverste nivå i Norge, med en fin utvikling å vise til. 

- Det er viktig når man kommer til en ny klubb at det er en klar plan for hvordan man skal brukes. Spillestilen til Henrik tiltaler meg veldig, sier Maigaard til Godset.no.

Maigaard er forøvrig det tredje nye spilleren SIF presenterer på kort tid etter Moses Mawa og Duplexe Tchamba.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE