ANNONSE

DAGENS REDNINGSMANN: Bugge holdt buret rent.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Bugge reddet Godset mot Molde

Godset reddet et viktig poeng i bortekampen mot Molde før sommerpausen, og mye av æren tilfaller Espen Bugge Pettersen.


Redaksjonen

 16.07.17, kl. 19:05
 27.07.17, kl. 12:05


ANNONSE
ANNONSE

 

MOLDE: Godset-målvakten holdt nemlig buret rent for mål, og oppgjøret endte 0-0 etter flere klasseredninger og tigersprang mot slutten av kampen. 

Moldenserne var nemlig nærest seier, men Strømsgodset sto imot sluttspurten og har derfor god grunn til å være fornøyde med poengdeling. 

Og selvom om Molde kanskje hadde flest sjanser på mål, var det Godset som åpnet kampen best i rosenes by. Det mente ihvertfall Tor Ole Skullerud.

– Vi er ikke heldige som får med oss ett poeng herfra. Jeg synes vi jobber og får fortjent med oss ett poeng. Jeg tror ikke de hadde så mange flere sjanser enn oss, sa Skullerud til VG etter kampen.

Deila neste

Etter uavgjort mot Molde ligger Strømsgodset to poeng over kvalikplass med 19 poeng, foran Kristiansund med 17. Opp til Molde på 3. plass og 28 poeng er det ni poengs forskjell.

Neste seriekamp spilles 7. august - da venter Ronny Deilas Vålerenga på Marienlyst.

PS: Marcus Pedersen ble byttet ut med skade etter en halvtimes spill i Molde. Det skal etter hva DRM24 erfarer ikke være snakk om noe mer alvorlig enn en lyskestrekk.

LES OGSÅ: Smadret Kristiansund i 45 minutter

UT MED SKADE: Marcus Pedersen sliter med lysken, men har trolig god tid på å restituere skaden før neste seriekamp om tre uker.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE