ANNONSE

LAVE FORVENTNINGER: - Sannsynlig at Godset spiller i OBOS i 2022, mener ekspert.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Bettingselskap: - Sannsynlig med nedrykk

Kun Sandefjord og Mjøndalen har lavere odds for nedrykk enn Strømsgodset, melder NordicBet.


Redaksjonen

 04.05.21, kl. 10:02
 13.05.21, kl. 21:49


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: På oddsen får du 3,00 i odds på at Strømsgodset rykker ned. Det er kun Sandefjord (1,60) og Mjøndalen (1,90) som har lavere odds enn drammenserne.

Til sammenligning er oddsen på seriegull satt til 100, uttaler bettingsselskapet i en pressemelding.

– At Strømsgodset er en klubb i alvorlige vansker er helt sikkert. Økonomien er utfordrende, stjernespissen er langtidsskadet, og på toppen av det hele kom sagaen om Henrik Pedersen. Fra det vi har hørt virker det også som spillergruppen delvis har blitt splittet i den striden også. Alt dette suger energi og er ikke det Godset trenger for å snu trenden fra de siste sesongene, sier Martin Bergman, som jobber med odds på norsk fotball, før han fortsetter;

– For vi må ikke glemme at Godset har vært et bunnlag de siste sesongene. I 2019 hadde de mer eller mindre gått om bord på toget ned til OBOS-ligaen, før en solid sluttspurt og litt flaks gjorde at det til slutt ble ellevteplass og ny kontrakt i Eliteserien.

- Troppen har blitt svekket år etter år, og selv om Fred Friday kan vise seg å bli en god signering, er det et sjansespill. Han har knapt spilt fotball siden 2019. Ellers er vår vurdering at troppen fryktelig tynn. At Godset spiller i OBOS i 2022 er ikke bare en mulighet, det er sannsynlig, uttaler Bergman.

LES OGSÅ: 
«BP» gjør comeback - skal trene laget med Wibe Lund

Mini: - Sjanse for at Godset kan komme styrket ut

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen har også gjort seg opp noen tanker om støyet i klubben, men der det virker som felles konsensus er at dette er noe som har svekket Godset, så har fotballeksperten et annet syn på saken:

– Jeg tror faktisk at Godset kan komme styrket ut av bråket. Dette kan ha blitt en skikkelig virkelighetssjekk for spillergruppa og hele organisasjonen. Alt støyet kan ha sørget for at hele klubben har fått en «oss mot verden»-tilnærming. De må ta den negative energien og snu den til noe skapende og positivt. Det er når man står med ryggen mot veggen man kjemper hardest. Og det er ingen tvil om hvor Godset befinner seg nå, sier Mini Jakobsen om støyet som har preget sesongoppkjøringen.

– At klubben også har valgt å hente inn selveste «Mr. Godset», BP Ingebretsen, tror jeg kan vise seg å være en genistrek. Ingen kjenner klubben bedre, og han er en varm og samlende person. Om spillergruppa har vært delt, er han personen som kan skape harmoni i troppen. Finnes det én person som kan samle Godset, er det BP. Jeg krysser fingrene for at helsa holder denne gangen, for jeg mener Godset er en klubb som hører hjemme i Eliteserien. Men skal de beholde plassen, mener jeg de trenger en Ingebretsen i toppslag, uttaler fotballeksperten.

LES MER OM STRØMSGODSET


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE