ANNONSE

TØFFE TAK: Drammen og Stabæk hadde hver sin omgang på Marienlyst i snøføyka onsdag kveld.
TEKST OG FOTO: BENEDICTE HAUGAARD

Soleklar ledelse endte med tap

Drammen gikk i ledelsen etter bare 31 sekunder, men måtte gi tapt for Stabæk etter å ha blitt overkjørt i andre omgang.


Redaksjonen

 04.01.18, kl. 12:55
 12.01.18, kl. 21:49


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Håpet om å rykke opp på medaljeplass ble skapt da Johan Mørch Andersen omtrent uten hjelp fra medspillerne sendte Drammen i føringen etter bare 31 sekunder. Troen på seier ble ikke mindre da Eirik Egge Johansen og Simen Nordahl Olsen la på til 3-0 etter ni minutter. 

Mot slutten av første omgang ble kampens fjerde mål et faktum, men dessverre fra borte-favorittene. En positivt overrasket drammenstrener, Anders Palmberg, hadde imidlertid troen på å dra i land seieren i pausen.

- Vi er normalt litt trege i første omgang, men tydeligvis ikke i dag! Spiller vi like bra i neste omgang så vinner vi, sa Palmberg til DRM24.


Dagens sekretær og tidligere proffdommer, Rune Jahnsen, sa seg enig med Palmberg:

- De har spilt litt motsatt av hva de vanligvis gjør ja. Stabæk har en tendens til å stikke av med seieren, så det blir spennende å se hva som skjer i dag. Gutta fortjener å vinne, mente Jahnsen. 

Dessverre startet andre omgang med nok et mål fra motstanderen, og etter 24 minutter gikk Stabæk opp i ledelsen. Jahnsen fikk rett i sine antagelser, og Drammen Bandy tapte til slutt 6-3 for Stabæk etter at mesteparten av spillet foregikk på Drammens banehalvdel i 2. omgang.

Se flere bilder fra kampen her:

...

Skjebneuke for Solberg

Serieleder Solberg tok en ny hjemmeseier mot Ullern onsdag, og vant til slutt 3-1 etter en lurvete 1. omgang. Med en kamp mindre spilt er SSK to poeng foran Stabæk, som besøker Solbergbanen lørdag.

SSK vant borteoppgjøret mot bærumslaget, og med seier lørdag har Solberg muligheten til å avgjøre serien - mye skal gå galt for de ubeseirede serielederne dersom de roter bort seriemesterskapet med to seiere mot Stabæk.

10. januar spilles forøvrig hengekampen mellom Solberg og Mjøndalen, som ble avlyst 2. juledag grunnet regnvær på Vassenga.

Storseier til Mjøndalen

Mjøndalen overbeviste i onsdagskampen borte mot Ullevaal, og banket Oslo-laget hele 11-0. Bruntrøyene må imidlertid innfinne seg med en god luke opp til Drammen Bandy på 15 poeng, 5 poeng bak. 

Mens Drammen fortsatt kan være med å kjempe om medalje, bare ett poeng bak Ullern på 3. plass og á poeng med Ready på 4. plass, er det verre for Konnerud som gikk på bittert 6-7-tap hjemme mot Høvik. Konnerud ligger etter flere stang-ut-kamper på jumboplass sammen med Hamar, begge med to poeng.

Søndagskampene for de lokale lagene kommende helg spilles slik:

Ready - Konnerud
Høvik - Drammen Bandy
Mjøndalen - Hamar

LES MER OM BANDY HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE