ANNONSE

JUBEL: Marius Austad (midten) og resten av Solberg-spillerne jubler mens MIF fortviler etter at SSKs Christopher Nålby utliknet på overtid.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Solberg slapp med skrekken i KM-finalen mot Mjøndalen

Ikke overraskende tok Solberg seg til finalen i kretsmesterskapet på hjemmebane. Mer overraskende var det at Mjøndalen ga dem kamp til døra i generalprøven før seriestart neste uke.


Alexander Jansen

 05.11.17, kl. 21:57
 12.11.17, kl. 03:25


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: For hjemmepublikummet på Solbergbanen ble lange i maska da det var Mjøndalen som tok føringen i matchen, og ledet hele 4-1 til pause. 

- Jeg synes vi er veldig tafatte fra start, og er skuffet over at vi som det antatt bedre laget ikke greier å ta tak i matchen, sier SSK-trener Robert Arnesen til DRM24 etter kampen.

Først i 2. omgang våknet Solberg, og startet opphentingen. Med et nødskrik kom SSKs utlikning til 5-5 i siste spilleminutt etter timeout, og sendte lagene videre til straffeslag-konkurranse.

- Litt flaks

Etter å ha vunnet 4-3 (9-8) totalt kunne Solberg-spillerne slippe jubelen løs, mens MIF trolig følte seg frarøvet pokalen i det «gjenoppståtte» kretsmesterskapet. 

- Vi ble enige om å brette opp ermene, og da synes jeg vi tar over hele matchen i 2. omgang. Heldigvis greier vi å få det siste målet på slutten. Litt flaks skal gode lag ha, oppsummerer Arnesen. 

SSK-treneren synes ikke at Solberg gjorde noen superturnering prestasjonsmessig.

- Det viktigste er å vinne matcher, men hvis man ser bak resultatene har vi fortsatt en del å gå på, sier Arnesen.

STRAFFEDRAMA: SSKs rutine berget pokalen etter straffeslagkonkurransen, her får Mjøndalen en miss.

Reprise på fredag

Og om Mjøndalen føler seg snytt for seieren i KM-finalen, får de revansje allerede førstkommende fredag klokken 19.00. Da blir det reprise når Solberg tar imot nettopp MIF til første seriekamp på Solbergbanen. 

- MIF har absolutt et sterkere lag i år enn i fjor, og jeg tror dem vil gjøre det mye bedre resultatmessig. Det er alltid spesielle oppgjør mellom Mjøndalen og Solberg så dette blir artig, sier Arnesen til DRM24.

Mjøndalen slo Strømsgodset 5-2 og Konnerud 3-2 tidligere i turneringen, mens Solberg vant henholdsvis 11-1 og 2-1 over Drammen Bandy og Nordre Sande. Konnerud vant 4-2 over Drammen i bronsefinalen.

PS: Neste søndag blir det også nytt lokalderby mellom nyopprykkende Konnerud og Drammen Bandy - oppgjøret spilles på Konnerud stadion klokken 18.00.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE