ANNONSE

14-1: Her feirer Simon Stavis et av mange mål mot Drammen onsdag kveld.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Solberg senket skadeskutt Drammen: - Er i rute til seriegull

SSK fikk lett match da nærmest hele A-stallen til Drammen Bandy var utradert med magesjuke før oppgjøret på Solbergbanen.


Alexander Jansen

 30.11.17, kl. 11:06
 07.12.17, kl. 03:48


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: - Vi var forbedt på at dette kom til å bli tøft. 14 mål imot blir mye, men alt i alt er jeg fornøyd med måten vi gjennomfører på, oppsummerer Drammen-trener Anders Palmberg overfor DRM24.no.

Treneren sikter til at laget har 11 mann på skadelista, og spilte med fem guttespillere mot Solberg. Kun syv seniorer var med i troppen. 

- Vi har seks mann ute med magesjuke, tre med langstidsskade og flere med eksamen. Derfor la vi ikke noe mer i kampen når situasjonen ble som den ble. Det ble om ikke annet en god prøvelse for gutta, sier Palmberg.

SORG OG GLEDE: Solberg fikk rene «plankekjøringen» mot Drammen Bandy, som stilte med fem 16-åringer.

Tror på gull

Solberg tok med 14-1-seieren over Drammen sin fjerde strake seier, foreløpig ubeseiret. Hittil virker ingen å kunne true SSK i kampen om seriegullet etter 5-1-seieren mot Stabæk på bortebane

- Nå har vi vært nummer to i to sesonger på rad, så det ville vært unaturlig å sikte noe lavere om vi skal forbedre oss. Så gjenstår det å se om vi greier å holde trøkket oppe, men vi har trua, sier Solberg-trener Robert Arnesen.

Om kampen mot Drammen har han følgende å si:

- Vi hadde jo sett for oss en langt jevnere match, og det er trasig for Drammen med situasjonen de er i. Etter en litt smårotete start har vi full kontroll, sier Arnesen.

Solberg er dermed fortsatt a poeng med åtte poeng i tabelltoppen, likt med Stabæk og Ready, men med en kamp mindre spilt. Solberg har forøvrig sluppet inn minst baklengsmål med kun ni mål så langt i serien.

STERK: Thomas Moen viser ingen tegn til at alderen tynger - superveteranen banket inn hele seks mål mot Drammen.

MIF slo Konnerud på Vassenga

I kveldens andre lokaloppgjør hadde Konnerud tatt turen ned fra åsen til Vassenga for å møte nabo Mjøndalen til dyst.

Og selvom om Mjøndalen var et skøyteskjær foran gjennom stort sett hele kampen, var det en relativt jevnspilt affære rent målmessig frem til midten av 2. omgang.


Etter snaut 70 minutter sto det fortsatt 5-4 til MIF, før hjemmelaget plutselig fikk flere kjappe scoringer og rykket ifra. De siste 20 minuttene var det nesten bare et lag på banen, og resultattavla stoppet ikke før på 9-4.

Det betyr at Mjøndalen nå er oppe på fire poeng, mens Konnerud fortsatt står med null poeng etter fire matcher.

Se flere bilder fra matchene onsdag her:

...


LES MER OM BANDY HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE