ANNONSE

KUNNE GLISE BREDT: Superveteranene på Konnerud greide det som ikke skulle være mulig.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Konnerud klare for eliteserien!

Med superveteran Ole Blom (48) i spissen seiret sensasjonslaget 13-3 over byrival SIF i opprykksfinalen på hjemmebane.


Alexander Jansen

 14.02.17, kl. 22:13
 02.03.17, kl. 10:23


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var aldri noen tvil om hvor det bar på den nye kunstisbanen på Konnerud, selv etter en litt treg start med «bare» 5-2-ledelse til pause. 

Dominansen løftet seg imidlertid merkbart etter hvilen, og naborivalene fra Strømsgodset hadde aldri noen reell sjanse i det som skulle bli Konnerud bandys store festkveld.

- Vi famlet litt i starten, men når vi kom til oss selv har vi høyere fart og spiller ballen bedre enn Strømsgodset greide i dag, og ble det som det skulle bli, sier superveteran Ole Blom til DRM24 etter seiersfesten.

Til eliteserien mot alle odds

Konnerud-laget, bestående av gamle eliteseriespillere, hobbyentuasiaster og andre lokale størrelser har på sensasjonelt vis klatret oppover i norsk bandy de siste årene. 

Som eneste lag i årets 1. divisjon har de slått Stabæk 2, som har vært suverene - men selvsagt ikke kan rykke opp i til eliteserien. 

Dermed er det Konnerud som nå topper 1. divisjon og blant annet skal bryne seg på byrival Drammen Bandy (som også har flere spillere som sogner til Konnerud) neste sesong.

- Målet er å holde seg, sier Blom om ambisjonene for eliteserien.

Fyrverkeri

Når den historiske matchen ble blåst av gikk fyrverkeriet og champagnekorkene til værs, og markerte starten på en ny æra for bandysporten på Konnerud. 

Blom, som tidligere landslagsspiller og superspiss på Solberg siden 80-tallet, tror at Konnerud som eliteserielag får mye å si for rekrutteringen fra bydelen. 

- Det at de yngre spillerne får se landets beste komme hit betyr mye for motivasjonen. Vi har over 10.000 mennesker å ta av, sammenlignet med for eksempel Solberg bør det være mye potensiale å hente. Her ligger alt til rette, mener Blom.

- Legger ikke opp!

48-åringen la i utgangspunktet opp i 2006, men har ingen planer om å legge skøytene på hylla etter det som er sitt andre comeback på toppnivå (hadde også ett for Mjøndalen i en alder av 42). 

- Det er litt rart dette her, for vi skulle jo egentlig bare dra igang Konnerudbandyen for å få et godt tilbud til barna. Men det er mye rutine i de tidligere spillerne som bor her oppe, og når vi holder hjula i gang ser vi at rutine er viktig, sier Blom. 

- Og da er det vel ikke aktuelt å gi seg nå for din del?

- Jeg har ingen planer om det så lenge jeg holder meg frisk og ingen går fra meg på skøyter, ler Blom. 

DRM24.no kommer tilbake med mer

LES OGSÅ: Solberg kjørte over Mjøndalen

FOLKSOMT: Flere hundre hadde møtt frem i februarkulda for å få med seg opprykksfinalen på Konnerud.

Se flere bilder fra oppgjøret her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE