ANNONSE

SUVEREN SISTESKANSE: Oliver Hereta stoppet alt Solberg kom med, her fortviler SSK etter nok en redning.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Drammen påførte Solberg sesongens første tap

Serieleder og hittil ubeseirede SSK måtte se seg slått 4-0 i nabooppgjøret på Marienlyst søndag kveld.


Alexander Jansen

 14.01.18, kl. 22:38
 24.01.18, kl. 00:52


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Jeg synes vi vinner fortjent. Det er ingen velspilt kamp, men vi er effektive, vinner mange dueller og har en veldig veldig god keeper, oppsummerte Drammen-trener Anders Palmberg etter kampen. 

Og det hadde han rett i. Målvakt Oliver Hereta stengte buret, og Solberg fikk ikke en eneste av sine sjanser i nettmaskene i regnværet på Marienlyst.

Hittil i sesongen har Drammen hatt gode perioder i løpet av kampene, blant annet da de ledet 3-0 mot Stabæk. Så har laget kollapset. Mot Solberg mener treneren at laget hadde bra med tenning og presterte jevnt gjennom hele kampen.

- Marginene avgjorde

Trener-kollega Robert Arnesen i SSK var frustrert over sjansesløsingen etter kampen, og mener marginene avgjorde.

- Å ha så mye sjanser og ikke greie å score et eneste mål er sjeldent, men sånn er det i noen kamper og da blir det tap. Vi burde kanskje ha ledet 3-0 i starten, men har ikke marginene på vår side, sa Arnesen til DRM24. 

Han påpeker at Solberg ikke kan gjøre annet enn å ha fokus på egne oppgaver i de neste kampene.

SURT TAP: - Drammen spiller enkelt og kaster langt, og scorer mål på det, konstaterte Solberg-trener Robert Arnesen, som måtte se sesongens første tap søndag.

MIF slo Konnerud

I helgas andre lokaloppgjør på Konnerud, seiret Mjøndalen 4-1 over hjemmelaget. Mjøndalen og Drammen ligger nå på henholdsvis 6. og 7. plass på tabellen med 14 og 17 poeng, mens Konnerud fortsatt sliter i bunn sammen med Hamar.

Tabelltoer Stabæk vant oppskriftsmessig over Ullevål, og har dermed kneppet inn forspranget til Solberg med to poeng til en luke på fire - med fire serierunder igjen å spille.

JUBEL: Drammen kunne feire seier mot serielederen, og har meldt seg på i medaljestriden bare tre poeng bak tredjeplassen.

LES OGSÅ: Solberg med seriegull i sikte etter ny seier mot Stabæk

LES MER OM BANDY HERFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE