ANNONSE

SEIERHERRER: Drammen-gutta kunne glede seg over 8-2-seier mot lillebror Konnerud.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Drammen satte Konnerud på plass i nabooppgjøret

Drammen Bandy fikk revansj etter KM-tapet mot nyopprykkede nabo Konnerud i første eliteserierunde søndag kveld.


Alexander Jansen

 12.11.17, kl. 21:44
 20.11.17, kl. 14:31


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Bortelaget beseiret til slutt vertskapet hele 8-2 i den historiske matchen foran 350 tilskuere på kunstisen på Konnerud.

Selv om Konnerud mente at sifrene ikke var helt rettferdige kampen sett under ett, måtte man innse at man ble slått av et bedre lag.

- Ja, det er ikke farlig å innrømme at vi taper for et mye bedre lag i dag. Spesielt tempoforskjellen i starten av kampen merker vi godt. Men det var moro, og jeg synes vi også gjør mye bra. Vi produserer flere målsjanser, og har mye stang ut. Derfor synes jeg kanskje resultatet ljuger litt. Vi har mye å lære og jobbe med, og det gleder jeg meg til. Vi må bare ta en kamp av gangen, sier Konnerud-trener Dag Erik Amundsen (eks-Solberg), til DRM24.

FIKK KJØRT SEG: Konnerud-trener Dag Erik Amundsen tok tapet med fatning. Bak til høyre superveteran Ole Blom, som tar en god slurk av saftflaska.

Konneruds målsetning for sesongen er å holde seg i eliteserien. Foreløpig har de kun spilt seks kamper sammen, og har god tid på å få satt laget. Det blir imidlertid ikke lettere motstand i neste runde - da kommer Stabæk på besøk til Konnerud.

Troppen snart skadefri

Drammen hadde mange nøkkelspillere ute med skade da de gikk på en smell i kretsmesterskapet mot nettopp Konnerud forrige helg, men med en sterkere tropp beviste de nå at det ikke bare er på papiret Drammen foreløpig bør være et bedre lag. 

- Det alltid spennende å se hvordan det står. Vi vet vi burde være et bedre lag, men det blir ofte krig i nabooppgjørene. Totalt sett synes jeg vi er kvassere hele veien, er gode på dødball og er alt i alt godt fornøyd. Jeg synes vi er i rute, og det er godt å være ferdige med den første kampen, oppsummerer Drammen-trener Anders Palmberg til DRM24. 

Nå mangler bare Stian Sterkeby og Rasmus Alfredsson for å gjøre troppen komplett etter at flere av de andre som har slitt med skader er på beina igjen. For sesongen har laget har ambisjoner om en topp fem-plassering etter seriespillet.

- Deretter er planen å spille oss gradvis bedre inn mot sluttspillet, hvor vi håper å kjempe om semifinale, sier Palmberg.

Drammen røk ut på overtid i kvartfinalen i fjor mot Ullern etter et bittert tap

PS: Konnerud og Drammen møtes neste gang til 2. juledagsoppgjør på Marienlyst.

TAKK FOR KAMPEN: Spillerne på Drammen og Konnerud er godt kjente, mange av dem har tidligere tjenestegjort i hverandres drakter.

LES OGSÅ: Solberg vant returoppgjøret mot erkerivalen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE