ANNONSE

Her fra hjemmekampen mot Stabæk i juli.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Amahl Pellegrino solgt til Kristiansund

29-åringen har signert en kontrakt ut 2021-sesongen med klubben. - Vi ble enige om at dette var den beste løsningen, sier Jostein Flo.


Alexander Jansen

 22.08.19, kl. 12:11
 31.08.19, kl. 16:19


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Angriperen har i de siste kampene ikke vært med i troppen for Godset, og torsdag formiddag melder altså Godset.no at drammensgutten er solgt til eliteserierivalen. 

- Pellegrino har fått mindre spilletid den siste tiden. Da tilbudet kom fra Kristiansund ble vi enige om at dette er den beste løsningen for Pelle. KBK har lenge ønsket seg Pelle og nå valgte de å konkretisere denne interessen, sier sportssjef Jostein Flo til klubbnettstedet.

«Pelle» kom til Godset fra Mjøndalen i 2018, og var på utgående kontrakt. Han har scoret syv mål på 47 obligatoriske kamper.

- Pelle har vært stolt av å representerte Godset og han har jobbet hardt og gitt sitt absolutt beste i halvannen sesong. Vi takker Pelle for innsatsen i den blå drakta og ønsker ham lykke til videre i KBK, sier Flo.

Forrige uke ble det også kjent at «Mos» forlater klubben. Strømsgodset har den siste tiden ervervet seg syv nysigneringer, hvor mange har gått rett inn i første-elleveren.

mg6497red2.jpgALLE BORTE: Angrepstrioen Marcus Pedersen, Mos Abdellaoue og Amahl Pellegrino har alle forsvunnet fra Strømsgodset i sommer. (FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

LES OGSÅ: Stian Ringstad solgt til Haugesund


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE