ANNONSE

BRONSEVINNER: Helene Marie Fossesholm (18) fra Vestfossen heies frem av publikum.
FOTO: JAN ARNE DAMMEN

Gjenopplev skifesten i video og bilder!

Tusenvis på folkefest i solskinnet, lokale medaljer og kongebesøk. Her har vi samlet alt fra NM på Konnerud!


Alexander Jansen

 02.02.20, kl. 22:54
 18.02.20, kl. 10:54


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Da Kongen hadde vinket farvel og Konnerud-juniorene gått inn til en sensasjonell bronsemedalje på hjemmebane, kunne arrangøren puste lettet ut.

For det var ingen selvfølge at norgesmesterskapet skulle få en lykkelig utgang. Værgudene var ubarmhjertige, kriseløsninger måtte til for å få snøen på plass og man ble nødt for å gjøre endringer i flere av disiplinene. 

Men når startskuddet gikk for første konkurranse torsdag, været omsider spilte på lag, utøverne gjorde sitt og folket strømmet til - ja da var det meste glemt.

Utgangspunktet var jo ikke det aller beste, men både underveis og nå i etterkant har vi fått enormt mange positive tilbakemeldinger. Vi gjennomførte et sportslig godt arrangement samtidig som vi greide å skape en skifest både på lørdag og søndag med mye publikum og flott vær. Det ble til og med solgt mer enn de 5.000 billettene vi hadde som mål, uttaler NM-sjef Arne Madsen.

_MG_9857_SDRE5678I.jpgGOD STEMNING: NM-sjef Arne Madsen, skipresident Erik Røste og kong Harald kunne glede seg over et vellykket arrangement på tribunen søndag. (FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

Madsen takker alle de frivillige som stod på for å gjennomføre mesterskapet. Takker gjør også ordfører Monica Myrvold Berg. Hun var ledsager for kongebesøket søndag, og kunne fortelle om en stor opplevelse fra kongetribunen:


NM i levende bilder:

Tekst og bilder

Konnerud-jentene om bronse-bragden: - Turte nesten ikke se på!

Kongelig stafett-fest på Konnerud

Fossesholm jublet for bronse bak suverene Johaug

Gullet glapp for Sundby på oppløpet - spurtslått av Golberg

Høydramatisk finalespurt: Fikk Fallas stav i øyet og knakk sin egen

Skuffet Skistad sist i finalen: - Håpet å gjøre det bedre

Suverene Johaug: - All ære til arrangøren!

_MG_9596_ewr456_komp.jpgSKRØT AV ARRANGØREN: To ganger gullvinner Therese Johaug mente Konnerud IL hadde gjort en formidabel jobb. (FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

Kongen på Ski NM 2020 Foto Jan Arne Dammen  (1).JPGTOK IMOT KONGEN: Ordfører og fylkesmann ønsket kong Harald velkommen. (FOTO: JAN ARNE DAMMEN)

_MG_0059_dfre45678.jpg_komp.jpgBRONSE TIL KONNERUD: De lokalene juniorene sørget for en historisk medalje til Konnerud på hjemmebane.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE