ANNONSE

HISTORISK: Marcus Pedersen scoret to, men misset også flere store sjanser i en meget god kamp.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Pedersen herjet i snødrevet

Selv med scoring etter bare 17 sekunders spill maktet ikke Strømsgodset å slå Stabæk på Marienlyst. Kampen endte 2-2 etter to kanoner fra Marcus Pedersen.


Alexander Jansen

 11.03.18, kl. 20:16
 19.03.18, kl. 15:08


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Tett snødrev over stadion til tross, kampen gikk som planlagt, om enn med et noe sleipt underlag. 

Og etter en historisk pangstart fra Godset, som ved Marcus Pedersen hamret inn det første målet før publikum hadde satt seg, fulgte Stabæk samme mønster - og det stod 1-1 før kampuret viste tre minutter!

Pedersen-scoringen er forøvrig den raskeste scoringen noensinne i norsk eliteserie. Etter de to kjappe målene kjølte kampen seg betraktelig ned i takt med stadig tettere snøvær, men Stabæk greide å snike inn et mål i det 45. minutt, og dermed gikk lagene til pause med ledelse til bortelaget. 

Banen ble forøvrig måket både før kampstart og i pausen for å holde matta noenlunde fri før snø.

Pedersen igjen

Etter en tvilsom prestasjon fra hjemmelaget i store deler av 1. omgang viste Godset andre takter etter hvilen.

Dermed tok det heller ikke mange minuttene før utlikning satt der, og nok engang var det Marcus Pedersen som banket inn Strømsgodsets mål foran 5.199 tilskuere - etter bare fem minutters spill.


Pedersen var giftig fremme og skapte en rekke sjanser, og det er nesten utrolig at det ikke ble både tre og fire mål til hjemmelaget - som også hadde et skudd i stolpen. Samtidig maktet Stabæk å ødelegge nok for Strømsgodset til at sluttresultatet kampen under ett var nokså fair.


BILDEGALLERI: SE HVEM SOM VAR PÅ GODSETKAMPEN

- Beste jeg har sett av Marcus

SIF-trener Tor Ole Skullerud var skuffet over resultatet og slik laget fremstod spesielt i 1. omgang. Men han  svært fornøyd med innsatsen til Marcus Pedersen.

– Han jobba hardt, og det lover godt for han. Han orket på en måte som det er lenge siden jeg har sett. Jeg tror ikke jeg har sett han bedre siden jeg kom til Strømsgodset, uttalte Skullerud til VG etter kampen.

Pedersen selv mener han selv burde avgjort, og at formen er inne.

– Nei, jeg føler meg i form. Det er veldig bra at jeg kommer meg til såpass mange muligheter, og jeg burde avgjort kampen også, uttaler han til avisen.

GAMLE KJENTE: Tidligere SIF-spiller Martin Rønning (t.h.) er tilbake i eliteserien, denne gangen på utlån hos Stabæk fra østerrikske Sturm Graz.

Både Amahl Pellegrino og Mos Abdellaoue fikk spilletid i 2. omgang, men rakk ikke utmerke seg noe spesielt før dommeren blåste av til poengdeling på Marienlyst.

Neste seriekamp spilles 18. mars i Tromsø - hvor det for øyeblikket skal være mer vårlige takter enn det er på Østlandet.

FRISKT: Ikke alle i Strømsgodsets støtteapparat lot seg affisere av vinterværet i Drammen.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER:

...


LES OGSÅ: Strømsgodset valset over Mjøndalen i generalprøven

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE