ANNONSE

FULL FART: Barn i alle aldre ga alt rundt løypa i sola!
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

170 barn løp for Super-Selma

Barnefamiliene strømmet til Gulskogen for å delta i et helt nytt Superselma-arrangement til støtte for kreftsaken tirsdag.


Alexander Jansen

 20.06.17, kl. 20:16
 30.06.17, kl. 00:55


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: 170 barn ble heiet frem gjennom en 150 meter lang løype rundt parkeringsplassen på kjøpesenteret, av både foreldre og en entusiastisk speaker.

Etterpå vanket det medaljer, diplomer og bilder for alle som deltok.


Sammen med IF Hellas og Akropolis treningssenter ble «Løp for Superselma», et helt nytt konsept, arrangert under Gulskogen-dagene tirsdag kveld. 

- Vi hadde håpet på 100, men fikk 170. Det er sterkt å se så mange barn løpe med Superselma på ryggen. Helt fantastisk oppslutning, sa kreativ leder Tommy Kristiansen til DRM24.no.

MANGE FLASKER: Tipsene gikk på 8.000, 3.000, 2.600 og 1.500 flasker i dunken, fra henholdsvis Emma Alver Schøne, Emilie Tran Halvorsen, Pernille Arielle Osland og Elvira Glomstrud Pedersen, alle født i 2008 fra Skoger.

Flaskeinnsamling

I tillegg til ansiktsmaling og felles oppvarming med Akropolis inne på senteret, hadde som vanlig Superselma rigget opp til innsamling av tomflasker, for anledningen i en massiv plastikkdunke som ble fylt til randen.

Alle barna som deltok ble invitert til å ta med så mange tomflasker de kunne, for å gi barn med kreft «LYSGLIMT» i hverdagen. 

Superselma-prosjektet er nå en offisiell samarbeidspartner med Støtteforeningen for kreftrammede.

LES OGSÅ: Superselma i graffitiformat

Se flere bilder fra løpet her:
FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE