Om Drammen Live24

Konseptet

Drammen Live24 er en 100% digital nyhetsleverandør for befolkningen i drammensregionen. Vårt hovedprodukt er nettstedet DRM24.no, en nettavis med hovedfokus på døgnkontinuerlig dekning av aktuelle hendelser fra nedslagsfeltet. Vårt motto er å være «først med det siste», hvilket innebærer at vi alltid etterstreber en rask og presis nyhetsformidling innenfor vår redaksjonelle profil.

Utover www.drm24.no skal alle våre lesere kunne holde seg oppdatert på nyhetsbildet ved å følge oss på Facebook og andre sosiale mediekanaler.

Hvem står bak?

Drammen Live24 AS ble etablert i april 2015 av en gruppe lokale gründere med lang og variert erfaring fra mediebransjen.

Vår målsetning er å tilby en profesjonell og innovativ nyhetstjeneste uten kostnader for sluttbrukeren. Redaksjonelt innhold på DRM24.no kommer aldri til å koste penger!

RPAS/luftfoto-operasjoner 

Drammen Live24 er lisensiert av luftfartstilsynet, og har operasjonstillatelse for kommersielle operasjoner med RPAS på norsk territorium.

Gjennom W.R. Berkley er Drammen Live24 forsikret som kommersiell operatør av RPAS ihht. myndighetskrav i gjeldende regelverk.


Kontakt oss

Kontaktdetaljer »

Annonsering

Les om annonsering »

Utgivererklæring

Les utgivererklæring »