ANNONSE

KRAFTIG SMELL: Fasaden på lensmannskontoret, som er av mur, fikk hard medfart.
FOTO: ROY HANSEN / EIKERNYTT.NO

Vraket bilen i veggen på lensmannskontoret - siktet for fyllekjøring

Like før midnatt fredag kveld kom to menn kjørende i høy fart inn i Hokksund sentrum. Ferden endte med en voldsom krasj i murveggen på lensmannskontoret.


Roy Hansen

 23.05.20, kl. 01:40
 02.06.20, kl. 20:00


ANNONSE
ANNONSE

 

HOKKSUND: På baksiden av veggen er det lensmannskontorets celler, men det var neppe dit sjåføren ville, skriver Eikernytt.

Den unge mannen er imidlertid siktet for promillekjøring etter ulykken, som ikke skal ha resultert i nevneverdige personskader. Begge de to ombord ble fraktet til legevakta.

Bilen, en nyere Volvo V40, er trolig å anse som totalvrak. Veggen fikk også hard medfart. Så kraftig var sammenstøtet at forblendingen med murstein ble fullstendig knust og veggen forskjøvet en centimeter inn.

Ulykken inntraff da bilen kom kjørende på Drammensveien fra Loesmoen og inn mot sentrum. Like før lensmannskontoret gikk det skikkelig galt. På det våte og opphøyde gangfeltet fikk bilen en sladd, og braste inn i veggen på lensmannskontoret. 

Politiet gjorde tekniske undersøkelser i bilen. Det var forøvrig flere biler med kraftige motorer i Hokksund fredag kveld. Om dette har noe med «gatebilmiljøet» å gjøre, er derimot usikkert.

IMG_20200523_003612.jpgKORT UTRYKNING: Her ble bilen «plantet» i veggen på politihuset i Hokksund.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE