ANNONSE

FOTO: PRIVAT

Victoria (21) fra Drammen er en av Høyres elite-aspiranter

Hun er 21 år og har allerede jobbet seg til store titler, tillit og verv. Hun er fylkesleder i Buskerud Unge Høyre og representant i bystyret i Drammen. Nå er hun valgt ut til Unge Høyres elitekurs.


Benedicte Haugaard

 06.12.18, kl. 13:13
 13.12.18, kl. 15:43


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Victoria Cavallini Fevik er bare 21 år, men har allerede opparbeidet seg tre års fartstid i politikken. Hun startet som leder for Drammens ungdomsråd i 2013, og gikk i 2015 over til Unge Høyre. 

Ved siden av politikken studerer hun jus i Oslo, og på fritiden er hun fysisk aktiv på treningssenter og ute i naturen med hunden. Hvordan hun får tid til alt, er et mysterium.

Høyres elitekurs

- Det er utrolig gøy å bli tatt ut til Høyres elitekurs. Det blir et krevende program, men også lærerikt og spennende, sier Fevik til DRM24.

Elitekurset er den øverste skoleringen i Unge Høyre, og uttaket foregår en gang i året etter en hard og lang søknadsprosess. I år er det kun Fevik fra Buskerud som er tatt ut.

- Det var en omfattende søknadsprosess, og et krevende intervju. Det er første gang jeg har søkt, og gleden var stor da jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått plass.

Ydmyk

Fevik setter pris på tilliten hun har fått av partiet i forbindelse med vervet som fylkesleder og representant i bystyret.

- Jeg er utrolig ydmyk. Jeg gleder meg til å jobbe hardt frem mot valget, og for å bygge en ny kommune nedenfra og opp der alle innbyggere skal ha like muligheter. 

LES OGSÅ: Fredrik Haaning blir Høyres ordførerkandidat i Nye Drammen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE