ANNONSE

FOTO: DOMINO'S

Verdens største pizzakjede åpner i Drammen

Domino's Pizza åpner på Bragernes neste helg, og med to avdelinger til på vei til byen, står de klar for å felle konkurrentene som dominobrikker.


Benedicte Haugaard

 09.10.18, kl. 08:58
 15.10.18, kl. 16:34


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Den amerikanske pizzakjeden regnes som verdensledende med over 10 000 butikker i over 70 land, og med fersk, håndstrukket deig, gode råvarer og miljøvennlig levering lover Domino’s Pizza konkurrentene knallhard kamp om drammensernes pizzagunst.

I fjor kjøpte pizzagiganten opp alle Dolly Dimple's restaurantene, men det er ikke i disse pizzalokalene vi får se Dominos i. Lørdag 20. oktober åpner de nemlig i de gamle lokalene til «Bitteliten» i Øvre Storgate 5, vis a vis KinoCity.

- Her blir det et super tilbud til alle våre kunder om kommer for å teste pizzaene våre, og som ved tidligere åpninger forventes det full trøkk med lykkehjul, smaksprøver og god stemningsmusikk, sier markedssjef i Domino's, Frank Otterbeck.

Tre butikker

Men de sier seg langt ifra fornøyd med en butikk i Drammen. Iløpet av 2019 kan man forvente å se Dominos på både Gulskogensenteret og Strømsø - men det er kun om eierene får det som de vil, og finner de rette lokalene.

- Med tanke på antall pizzaleverandører i byen er det tegn som tyder på at Drammen aldri blir lei av deig. Når det er sagt er vi eneste som leverer den fersk, sier Otterbeck som ikke frykter konkurranse.

Domino’s lover lynrask levering, og sier det er nå jobben med å overbevise drammenserne om hvilken kjede som leverer best pizza starter.

Miljøvennlig

Pizzakjeden vil ta i bruk elsykler for å frakte pizzaen hjem til kundene i Drammen. For hver elsykkel pizzakjeden tar i bruk fremfor fossilbil, sparer en nemlig miljøet for 6 tonn CO2 årlig – det tilsvarer 36 fossilbilturer rundt jordkloden.

- Når vi leverer skal det være miljøvennlig, trygt og raskt. Vi har som målsetning å levere på døren inn 30 minutter fra du bestiller via app, web eller telefon.

LES OGSÅ: Heidi's Bier Bar: - Det blir åpning i Drammen!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE