ANNONSE

ARKIVFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Varsler ny runde med buss for tog i Drammen

Vestfoldbanen stenges fra Drammen til Skien 16. - 23. september. Dette byr på nye pendlerkøer på Drammen stasjon.


Redaksjonen

 13.09.18, kl. 16:15
 25.09.18, kl. 21:00


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Vestfoldbanen mellom Skien og Sandefjord er for tiden stengt på grunn av sluttarbeidene med nytt dobbeltspor mellom Farriseidet og Porsgrunn, som åpner 24. september.

Den siste uka stenges Vestfoldbanen helt til Drammen, slik at Bane NOR kan gjøre annet viktig arbeid.

Dette betyr at fra og med søndag 16. september til og med søndag 23. september går det ikke tog på Vestfoldbanen mellom Skien og Drammen.  NSB setter opp alternativ transport og oppfordrer alle til å sette seg godt inn i reisealternativene og forberede seg på ekstra reisetid. Du finner informasjon om hvordan trafikken avvikles på NSBs nettsider.

Alternativ transport

NSB setter opp buss for tog mellom Drammen og Skien: - Vi jobber for å løse alternativ transport på best mulig måte og gleder oss sammen med de togreisende til Bane NOR er ferdig med sine arbeider og det nye dobbeltsporet kan tas i bruk, sier kommunikasjonssjef i NSB Persontog, Gina Scholz.

– Så vet vi at det er mange som bruker toget mellom Skien og Drammen og at det i tillegg er stor trafikk på veiene. Derfor forbereder vi oss på at det kan bli trafikkutfordringer rundt de største stasjonene når mange ekstra busser som skal inn og ut fra stasjonsområdet i morgen- og ettermiddagsrushet, sier Scholz.

Slik reiser du fra søndag 16. september til og med 23. september:

- R11 kjøres Eidsvoll – Drammen
- Buss for tog Drammen-Skien-Drammen

LES OGSÅ:
 Hundrevis av biler skapte kaos under «kjør sakte»-aksjonen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE