ANNONSE

INDIAN SUMMER? Utrykket stammer fra USA og beskriver uvanlig varmt vær om høsten. Mange mener at det må ha vært en periode med frost eller kaldt vær først.
FOTO: SHUJAH MALIK

Venter «indian summer» - kan få 20 grader i helga

Sommeren gjør comeback - temperaturene er ventet å snuse på 20-tallet lørdag og søndag etter noen dager med kjølig vær i Sør-Norge.


Alexander Jansen

 17.09.19, kl. 13:29
 22.09.19, kl. 18:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dermed er det bare å finne frem shortsen igjen for en stakket stund, skal vi tro de siste prognosene fra Meteorologisk Institutt. Samtidig som det sendes ut OBS-varsel for snø helt ned til 200 meter, kan man også planlegge årets siste bad til helga.

- Etter noen dager med kald vind fra nord snur luftstrømmene, og tar med seg masse varm luft sør fra kontinentet. De varmeste stedene på Østlandet vil nok bikke 20-tallet, opplyser vakthavende meteorolog ved Meterologisk Institutt til DRM24.

Noe som passer Drammen bra, da tusenvis av mennesker er ventet å innta Globusfestivalen på Strømsø Torg lørdag.
 
Over helga er temperaturene ventet å falle noe, og det blir igjen også mer utrykt for nedbør. Direkte kaldt ser det imidlertid ikke ut til å bli med det første, med dagtemperaturer på 16-18 grader ispedd noen sølgløtt.

FØLG VÆRET DIREKTE PÅ VÅRE WEBKAMERAER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE