ANNONSE

Snøkaoset lammet busstrafikken

Det oppstod kaostilstander i både Austadgata og Konnerudgata som følge av busser som ikke kom seg av flekken på glatta onsdag.


Alexander Jansen

 03.01.18, kl. 16:49
 12.01.18, kl. 09:50


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Spesielt leddbussene ble et lett offer for det sleipe snøføret. Totalt tre busser stod fast bom på rekke og rad oppover Møllebekkveien og Austadgata i ettermiddagsrushet. 

Ingen av dem hadde kjetting, og delvis sperret veibanen, hvilket førte til lange, stillestående køer.

- Brakars linjer i store deler av Drammen har fremkommelighetsproblemer på grunn av stort snøfall. Per nå kjører ikke linje 3 opp til Fjell, opplyste Brakar i en pressemelding. 

AUSTADVEIEN: 
Denne kom seg ikke videre fra busslomma.

Politiet måtte dirigere

Også i Konnerudgata ble det i en periode onsdag ettermiddag kaos da en buss ikke kom seg videre. Politiet rykket ut til stedet og måtte dirigere trafikken manuelt forbi inntil bussen fikk lagt på kjetting.

- På andre linjer er det tildels store forsinkelser og busser som venter på brøytebil, opplyste Brakar når det stod på som verst.

MØLLEBEKKVEIEN: Denne bussen sperrer høyre felt, og kommer seg ikke videre.

- Beklager

Brakar beklager overfor kundene alle ulempene som ble forårsaket av snøværet. Men snøværet er ikke over. Totalt kan det falle over 40 centimeter snø onsdag og torsdag. Snøværet er ventet å vedvare frem til midt på dagen fredag.

- Vi ber publikum følge med på våre Facebooksider og brakar.no, oppfordrer Brakar.

LES OGSÅ:
Snøkaos på veiene: Flere trafikkuhell i ettermiddag


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE