ANNONSE

STOPPET AV POLITIET: Dette utenlandske vogntoget hadde svært dårlige dekk.
FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Snøkaoset: Trafikkuhell og trailere i trøbbel

Været har som ventet forårsaket en rekke mindre trafikale problemer i morgentimene.


Alexander Jansen

 28.11.17, kl. 08:56
 29.11.17, kl. 11:28


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE BUSKERUD: I tillegg til svært saktegående køer over hele distriktet i morgentimene, har det det vært flere mindre trafikkuhell i formiddagstimene. 

- Det er svært glatte veier i distriktet. Kjør forsiktig og etter forholdene, oppfordrer politiet.

Dette har skjedd så langt tirsdag:

13.50: Lastebil står fast på glatta i Kirkelinna, Lier retning Tranby. Politiet på vei til stedet. Noe trafikale problem på stedet.
13.31: Vogntog står fast i bakken i Øvre Brugate Hokksund. Politiet til stedet. Noe trafikale problem på stedet.
11.43: Utenlandsk trailer stoppet av politiet i Nedre Eikervei. Svært dårlige dekk. Statens veivesen til stedet for vurdering.
10.50: Påkjørsel bakfra i Kreftingsgate ved Øvre Sund bru. Politiet på stedet. Ingen personskade. Et felt stengt, veien gjenåpnet etter kort tid etter bilberging.
10.31: RV23: Trafikkuhell ved Engersand. Bil påkjørt bakfra. Ingen personskade. Store trafikale problemer på strekningen. Gjenåpnet for fri ferdsel i 11.15-tiden.
10.24: RV23: Lier, etter Gullhaug, mot Engersand: Utenlandsk lastebil står fast. Noe trafikale problemer. Fører av lastebil holder på å legge på kjettinger. Gjenåpnet for fri ferdsel i 11.15-tiden.
09.48: E18: Polsk vogntog står fast i Lierbakkene retning Oslo. Viking bestilt og vogntoget fremstilles for Statens Vegvesen grunnet svært dårlig dekk.
06.39: Melding om bil som har kjørt ut på FV35 ved Knivedalen i Skotselv. Ikke personskade. 

I tillegg opplyser Brakar at de har hatt en rekke lokale forsinkeler på flere ruter. Verst var det trolig med bussene til og fra Konnerud i morgenrushet som var opptil en time forsinket grunnet stillestående kø i Konnerudgata.

MYE SNØ: Dette bildet er sendt inn av en leser på Konnerud tidlig på morgenkvisten, og viser at det har kommet mye snø i løpet av natta. FOTO: LESERBILDE

DRM24.no kommer tilbake med mer

LES OGSÅ: Trafikkulykke ved barnehage
LES OGSÅ: OBS-varsel: Venter inntil 40 centimeter snø på 12 timer


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE