ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ISTOCKPHOTO / GETTYIMAGES / GRAFIKK: YR.NO

Sjekk det påskeværet!

Et vedvarende og kraftig høytrykk sørger for supervær i Sør-Norge ut langtidsvarselet med et tosifret antall varmegrader og sol så langt øyet kan se!


Alexander Jansen

 08.04.19, kl. 10:04
 24.04.19, kl. 22:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Kanskje kan man si at påsken kommer tidlig i år, men faktum er jo at påsken er veldig sen og at man rundt disse tider vanligvis faktisk har påske - og at begrepet påskevær derfor egentlig passer utmerket.

For drammensområdet ser sikre prognoser ut til å garantere en bortimot skyfri himmel helt ut i neste uke - og selvom det fortsatt kan være nattefrost er det desto varmere med opp mot ti varmegrader på dagtid.

Skal du være mye ute i sola bør du imidlertid passe på så du ikke blir solbrent - sola tar bedre og bedre jo høyere den står på himmelen. 

Aller varmest ser det forøvrig ut til å bli mot slutten av langtidsvarselet i palmehelga - så gjestår det å se om godværet holder seg helt til påskehelga!

Advarer mot skogbrannfare

Når snøen forsvinner blir det raskt knusktørt. Det er nå sendt ut farevarsel for skogbrannfare på Østlandet, opplyser Meteorologisk Institutt mandag.

- Vi ser ikke noe regn i langtidsprognosene, så faren kommer ikke til å minke med det første, uttaler meteorlogene.

FØLG VÆRET PÅ VÅRE WEBKAMERAER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE