I GRØFTA: Her på E134 ved Loesmoen havnet denne lastebilen i grøfta.

Snøkaoset skapte flere ulykker og kø på hovedveiene

Flere kollisjoner førte til kø på hovedveiene i distriktet torsdag ettermiddag og kveld. Politiet advarer mot glatte veier i snøværet.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMENSOMRÅDET: SISTE, KL. 20.15: E134 ble sperret i begge retninger i forbindelse med berging av en lastebil som hadde havnet i grøfta ved Loesmoen. 

Selve utforkjøringen skal ha skjedd tidligere på ettermiddagen, og lastebilen har ikke vært til hinder for annen trafikk, opplyser politiet.

Klokken 18.00: Politiet opplyser at to biler har kollidert i sørgående løp på E18 i Sande.

- Det er ikke snakk om personskader. Begge bilene hentet av bergingsbil, opplyser politiet.

Lange køer på E134 etter kollisjon

Ved 16.40-tiden meldte politiet om ulykke mellom tre biler på E134 ved Steinberg. Veien har vært midlertidig sperret på stedet. 

Ved 17.20-tiden opplyste politiet til DRM24 at en person er fraktet til sykehus med kuttskader på en hånd. Det skal ikke være noe alvorlig. Det har vært en person i hver bil, og de andre skal ikke ha pådratt seg personskader.

- Vi jobber nå med å få ryddet veien på stedet og sluppet opp trafikken, sier operasjonsleder Arild Alfheim til DRM24.no.

Det var stillestående kø mellom Mjøndalen og Langebru i begge retninger som følge av hendelsen, men like før klokken 18.00 meldte politiet at stedet er ryddet og veien gjenåpnet for trafikk i begge retninger.

Brakar: - En halvtimes forsinkelse på bussene

Heller ikke de bussreisende forblir uberørt av snøfallet. Det er ifølge Brakar mye forsinkelser på mange linjer torsdag ettermiddag og kveld.

- På grunn av snøfall og vanskelige kjøreforhold er det for øyeblikket forsinkelser på opptil en halvtime i Drammensområdet, melder busselskapet i 17.00-tiden. 

Det er forøvrig ventet omlag 20 centimeter snø fra torsdag til lørdag, så snøværet er ikke ventet å stoppe med det første.

Flere ulykker

Tidligere torsdag ettermiddag har det også vært flere ulykker.

Like før klokken 16.00 smalt to biler sammen i Bjørnstjerne Bjørnsons gate på Strømsø. Det var ikke snakk om personskader, men mindre materielle skader. Bilene stod i høyre fil utenfor Drammensbadet, og skapte trafikale utfordringer i ettermiddagsrushet retning Rundtom.

Omlag en time tidligere kjørte en buss i grøfta i Krokstadelva, hvilket også førte til lange køer på FV283

Ved 14.00-tiden kolliderte en personbil og en brøytebil ved Drammenshallen på Strømsø

DRM24.no kommer tilbake med mer

FØLG VÆRET OG TRAFIKKEN DIREKTE PÅ VÅRE WEBKAMERAER HER

LANGE KØER: Her på E134 ved Darbu torsdag ettermiddag etter flere trafikkuhell mellom Kongsberg og Nedre Eiker.
STRØMSØ: Her i Bjørnstjerne Bjørnsons gate ble en bil påkjørt bakfra av en annen.
Powered by Labrador CMS