ANNONSE

ALLE FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Melding om skutt mann førte til stor politiaksjon - var fyllerør

Politiet gjennomførte sent tirsdag kveld en væpnet politiaksjon på Strømsø etter melding om at en mann hadde blitt skutt. Nå er etterforskningen stoppet.


Alexander Jansen

 20.02.18, kl. 22:37
 28.02.18, kl. 13:40

Joakim Fjeldli

Benedicte Haugaard


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var i 21.30-tiden tirsdag kveld at politiet innledet en væpnet aksjon på Strømsø etter melding om en skyteepisode med mindre skadeomfang.

- Bakgrunnen for aksjonen er en mann som trolig har blitt skutt i beinet. Han har også sår som er forenlig med skuddsår, noe vi har sett med selvsyn, uttalte operasjonsleder Olav Myrvold ved politiet i Søndre Buskerud til DRM24.no da.

Vedkommende var da oppegående og ikke alvorlig skadd. Og ifølge politiet var det trolig skutt med et skarpt våpen.

Skuddsår var skrubbsår

Etter en telefonsamtale med politiet onsdag morgen forteller de at etterforskningen er stoppet.

- Det er ikke gjort noen funn av verken våpen eller skuddsår, så det er ingenting som tilsier at det faktisk har foregått en skuddveksling, opplyser politiet til DRM24 onsdag formiddag.

Politiet forteller videre at den fornærmede er en gammel kjenning av politiet, og at verken fornærmede eller eneste mulige vitne ønsker å samarbeide.

Fyllerør

- Antageligvis har fornærmede vært på bar og gått hjem til bobilen sin. Mest sannsynlig har han gått tilbake for å hente en gjenglemt mobiltelefon, og da i sokkelesten. Han skal videre ha påberopt seg skuddskader, og betjeningen ringte politiet, får DRM24 opplyst.

Det er ingen pågrepne eller mistenkte personer i saken, og det ble heller ikke gjort noe søk etter mulige gjerningspersoner.

- For oss ser dette ut som fyllerør, og vi snur ingen spiker for å komme til bunns i saken om ingen vil samarbeide, avslutter politiet.

TAUET VEKK: Politiet tok beslag i et kjøretøy som ble tauet vekk fra stedet i forbindelse med aksjonen.

LES OGSÅ:  Rutebuss beskutt med softgun


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE