DEPPET: Godset-spillerne etter 0-4 og sløsing med egne sjanser.

Tung kveld på Marienlyst - uheldig Godset fikk fire baklengs

Strømsgodset skapte mest foran mål, men fikk ikke uttelling. Molde scorte på de mulighetene de fikk - mot spillets gang.

DRAMMEN: Det ble dermed en svært tung kveld for drammenserne på Marienlyst, med fire baklengs i sekken til tross for en solid kamp spillemessig.

Etter å ha vartet opp med flere brukbare sjanser i en relativt sjansefattig førsteomgang, var det Molde som mot spillets gang fikk den første nettkjenningen - mer eller mindre ut av ingenting på et langskudd - rett før pause.

- Jeg synes vi kontrollerer kampen i første omgang, dominerer spillet og og skaper fire store sjanser. Vi skulle vært foran med flere mål til pause, sa Henrik Pedersen til Godset-TV etter kampen.

To kjappe satte spikeren i kista

Strømsgodset gikk på banen med fornyet kampglød over pause, men til tross for offensivt spill og flere sjanser var det nok en gang Molde som skulle legge til både 2-0 og 3-0 med to kjappe scoringer i det 57. og 60. minutt.

Et litt resignert Strømsgodset fortsatte å ville fremover, men på 4-0 etter 80 minutter gikk lufta naturligvis ut av ballongen og hjemmelaget måtte innse at slaget var tapt.

- Vi kan være skuffet over resultatet men også sinnsykt stolte av måten vi spiller på mot gode lag, sa Henrik Pedersen.

SE «ÆLV CLASSICO» I BILDER

- Slipper inn for enkle mål

Spesielt første omgang var intensiv med høyt tempo, og at kampen skulle endte 4-0 til gjestene hadde ikke høye odds til hvilen.

- Det er vanskelig å sette fingeren på hvorfor det ble som det ble. Vi slipper inn for enkle mål, sa Johan Hove etter kampen.

Etter ni serierunder står Strømsgodset nå på stedet hvil med 12 poeng og en åttendeplass. Mjøndalen fire poeng på en 11. plass.

Neste serierunde for Strømsgodset spilles borte mot Vålerenga neste helg. Det blir dermed en ukes hvile før neste oppgjør i eliteserien.
LES MER OM STRØMSGODSET HER

STRAFFE? Mange ropte på straffe da Lars Jørgen Salvesen ble dyttet overende innenfor 16-meteren på slutten av 1. omgang.