ANNONSE

FOTO: LESERBILDE

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Vestfossen

En mann er funnet død på en adresse i Vestfossen mandag ettermiddag. Politiet undersøker åstedet og betegner dødsfallet som mistenkelig.


Alexander Jansen

 08.10.18, kl. 16:23
 12.10.18, kl. 18:20

Benedicte Haugaard


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Etter hva DRM24 erfarer innledet politiet undersøkelser på stedet i 16.00-tiden mandag ettermiddag, og den aktuelle tomten er nå sperret av for krimteknikere.

Politiets operasjonssentral bekreftet kort tid etter overfor DRM24 at det etterforskes et mistenkelig dødsfall på stedet. På dette tidspunktet var det fortsatt uklart om det har skjedd noe straffbart.

Etter hva DRM24 erfarer skal det dreie seg om en eldre mann, og bakgrunnen for at politiet har startet undersøkelser skal blant annet være at mannen trolig er påført ytre skader i hoderegionen. 

KRIMTEKNIKERE: Hvitkledde krimteknikere jobbet mandag kveld med bevissikring på åstedet. (FOTO: VEGARD M. AAS)

Ble forsøkt gjenoppliving

I 19.30-tiden er tre politipatruljer fortsatt på stedet, og både ambulansepersonell og brannvesen har vært på adressen.

Politiet har foreløpig ikke ønsket å kommentere omstendighetene rundt dødsfallet eller detaljer i saken overfor DRM24, men opplyser ved 19.50-tiden at det ble forsøkt utført gjenoppliving av mannen på stedet av ambulansepersonell førpolitiet ble tilkalt. Det skal ha vært mannens kone som tilkalte ambulansen.

- Politiet ønsker ikke på et så tidlig tidspunkt i saken å gå ut med grunnen til at vi ser på dødsfallet som mistenkelig. Det er ingen mistenkt i saken, opplyser politiet videre.

Venter på obduksjonsrapport

Politiadvokat Hans Egil Seljordslia sier til DRM24 tirsdag ettermiddag at det foreløpig er lite nytt å melde i saken, og at de venter på en obduksjonsrapport som skal foreligge i morgen.

- Vi har sikret spor på åsted og den avdøde, men har ikke startet noen direkte etterforskning. Det er ikke avklart om det ligger noe straffbart bak dødsfallet. Slike saker oppstår hver gang lege på stedet ikke kan konkludere med dødsårsak, og forekommer flere ganger iløpet av et år.

DRM24.no kommer tilbake med mer


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE