ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

TV2: Spillergruppa krever at Pedersen må gå

Onsdag gjennomfører spillerne møter med SIF-ledelsen på Marienlyst. Ifølge TV2 er kravet sin egen treners avgang.


Alexander Jansen

 07.04.21, kl. 11:39
 09.04.21, kl. 15:49


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det har stormet rundt Strømsgodset og SIF-trener Henrik Pedersen etter at saken om rasismeanklager ble kjent i påsken. 

Mandag rykket SIF-ledelsen ut og fredet Pedersen, og henviste til at det ikke var funnet grunnlag for hold i rasismeanklagene. Ifølge styret hadde Pedersens full tillit, men klubben uttalte også at det var avdekket «uheldige episoder» som ble håntert internt.

I etterkant har det blitt kjent at flere spillere skal ha kommet med varsler om Pedersen, og flere medier har omtalt spillergruppa som splittet i synet på rasismeanklagene.

Onsdag formiddag skriver TV2 at spillergruppa har bestemt seg for et krav om at både hovedtrener Henrik Pedersen og styreleder Ivar Strømsjordet må gå.

Strømsgodset har ikke kommentert saken utad utover pressemeldingen mandag, hvor de redegjorde for at Henrik Pedersen får fortsette i jobben.

SIF-treneren selv har avvist anklagene om rasisme. Onsdag ettermiddag opplyser spillernes tillitsvalgt, Jonathan Parr, at spillerne selv vil gå ut med en melding i løpet av uka.

LES OGSÅ: Strømsgodset: - Henrik Pedersen får fortsette i jobben

_MG_1667.jpg
SKJEBNEN AVGJØRES TROLIG I DAG: For SIF-trener Henrik Pedersen. (ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE