ANNONSE

GREIDE KNAPT STÅ OPPREIST: En av de mistenkte i håndjern, var overstadig beruset.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Alle blånektet: Tre menn pågrepet etter fyllekjøring

Alle var fulle, men ingen ville innrømme å ha kjørt. Dermed endte samtlige i arresten, siktet for promillekjøring.


Alexander Jansen

 10.10.20, kl. 06:10
 20.10.20, kl. 17:06


ANNONSE
ANNONSE

 

RUNDTOM: Like etter at politiet avsluttet en større trafikkontroll på Bangeløkka natt til lørdag, fattet politiet interesse for en bil som ble stoppet i Tordenskioldsgate ved parkeringsplassen vis-a-vis Rema 1000.

Og det viste seg fort at politiets mistanke var berettiget. Samtlige som befant seg i bilen var nemlig gode og fulle - etter hva DRM24 erfarer fra stedet, dreier det seg om menn av østeuropeisk herkomst - som tilsynelatende tok det hele med svært godt humør.

Til tross for grundige undersøkelser fra flere patruljer på stedet, skal imidlertid ikke politiet ha greid å påvise hvem som faktisk kjørte bilen, da ingen av mennene var interessert i å påta seg ansvaret for det. 

Det hele endte med at samtlige ble pågrepet og kjørt arresten i påvente av avhør. 

_R2I0090.jpgUSTØ I GANGLAGET: En av mennene mistenkt for å ha kjørt bilen var i kategorien «full som en dupp», mens de andre to skal også ha vært rimelig påseilet. Her forsøker politiet å få vedkommende til å stå rett nok til å få avfotografert vedkommende.

Ekvipasjen på Rundtom var imidlertid ikke de eneste som ble tatt for fyllekjøring natt til lørdag. Noe senere på natten ble også en mann i 30-åra tatt for kjøring i ruset tilstand på Lierstranda. Mannen har avlagt nødvendige prøver og politiet opprettet sak på forholdet.

_R2I0076.jpg
LES OGSÅ:

Kjøreturen endte i fjellveggen - føreren var god og full
To tatt for ruskjøring på kort tid i sentrum


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE