ANNONSE

FOTO: TINA BERGERSEN / TINABERGERSEN.COM

Transseksuelle Eirin (26) videre i Miss Norway

Av 180 påmeldte er 12 semifinalister plukket ut til å konkurrere videre om den gjeve tittelen «Miss Norway». En av disse er Eirin Grinde Tunheim fra Solbergelva.


Benedicte Haugaard

 20.03.19, kl. 12:25
 26.03.19, kl. 23:42


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: - Det avgjørende har vært aktiviteter med blogging, innleverte foto, presse, sponsoroppdrag og veldedig arbeide, skriver Miss Norway på sine nettsider der det opplyses om hvilke heldige og hardtarbeidende semifinalister de har valgt ut. 

Veien videre består av flere aktiviter arrangert av tidligere års topp-utøvere og vinnere frem mot finaleuttaket 9. mai. Under de neste ukene vil semifinalistene få en gjennomgang av hvordan man lager god presentasjonsvideo, og hva som skjer i internasjonale konkurranser. 

Finalen er planlagt til å gå av stabelen i månedsskiftet juli/august, og 26-åringen har ingen planer om å gi fra seg finaleplassen.

- Selvfølgelig har jeg et håp om å representere Norge i Miss Universe 2019. Da får jeg mulighet for å stå fram som meg selv, en transseksuell, og forhåpentligvis være et forbilde for mange andre både i Norge og i verden. For 15-20 år siden lette jeg selv etter noen å kunne se opp til, og nå kan jeg være den personen.

Populært TV-show

Det er stor interesse internasjonalt for skjønnhetskonkurranser. Miss Universe er sammen med Miss World et av verdens mest sette realityshow på TV.

De er størst ved siden av Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix). Deltakerne fra over 100 land trener i flere år for å konkurrere nasjonalt. Miss Universe TV-sendes i 160 land til over 650 millioner seere.

- Å få spredd budskapet mitt foran så mange TV-seere hadde vært en enorm mulighet, sier Tunheim til DRM24.

LES OGSÅ: Transseksuelle Eirin (26) vil vinne Miss Norway


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE