ANNONSE

FOTO: NILS J. MAUDAL / DRM24

Totalt kaos i ettermiddagsrushet

Flere trafikale hendelser kombinert med helgeutfart førte til stillestående kø over hele drammensdistriktet torsdag ettermiddag.


Alexander Jansen

 16.05.19, kl. 17:25
 17.05.19, kl. 23:21


ANNONSE
ANNONSE

 

LIER/DRAMMEN/NEDRE EIKER: Ved 15.00-tiden fikk en lastebil stans i Kleivenetunnelen etter å ha revet ned en list, hvilket førte til at E18 sørover ble helt stengt med omkjøring via Drammen sentrum. 

Ikke lenge etter ble også Strømsåstunnelen stengt grunnet personbil med stans, og kombinert med veiearbeider flere steder midt i ettermiddagsrushet tok det ikke lang tid før korken var et faktum i hele drammensområdet. 

På E18 skal de stillestående køene ha strekt seg helt tilbake til Asker. Men også på E134 inn mot Drammen fra Lier og Røyken har det vært kaos. 

- Jeg brukte en time på å komme meg fra Lier stasjon til Lierbyen. Også over Nøstet fra Stoppen var det totalt kaos, forteller en frustrert bilist til DRM24.no.

Noe etter klokken 17.00 ble Kleivenetunnelen gjenåpnet etter å ha vært stengt i omlag to timer. Også Strømsåstunnelen er gjenåpnet etter bilberging, men det tok lang tid før køene løste seg opp.

KORK: Også i sentrum var det kaos - både for buss og bil. (FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

KØ: Her en stemningsrapport fra E18 på grensa mellom Asker og Lier ved 17.30-tiden. (FOTO: NILS J. MAUDAL)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE