ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Stenger Oslo S: Disse dagene bør du unngå å reise med toget

Bane NOR har gjort nødvendige oppgraderinger på og rundt Oslo S siden 24. juni, noe som har gitt et sterkt redusert togtilbud på Østlandet.


Redaksjonen

 20.07.17, kl. 13:02
 10.08.17, kl. 00:22


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Fra mandag 31. juli blir tilbudet ytterligere redusert.

Og 5. og 6. august er hele Oslo S stengt.

- Lokaltogene og de korte regiontogene har rundt 70 prosent redusert kapasitet denne første uken i august, noe som ytterligere utfordrer logistikken rundt Oslotrafikken og de mulighetene vi har for å frakte reisende på den måten vi ønsker, forteller kommunikasjonsrådgiver Gina Scholz.

Østfoldbanen er fortsatt stengt. I tillegg stenger Gjøvikbanen mellom Oslo S og Grefsen og det er fortsatt færre avganger vestover mot Asker og Drammen. 

Hele Oslo S stenger altså 5. og 6. august slik at Bane NOR kan gjøre nødvendige tester.

Slik reiser du

SVV, Bane Nor, NSB og Ruter samarbeider om å informere om arbeidene og finne så gode alternativer som mulig for de reisende.

- Vi viderefører det alternative driftsopplegget for togene på Østfoldbanen og for øvrige lokaltog og korte regiontog, sier Scholz.

- For Gjøvikbanen er det t-bane mellom Oslo S – Storo og overgang til tog. Lørdag og søndag setter vi også inn busser for regiontogene inn og ut av Oslo, samt kjører busser mellom Oslo S og Oslo lufthavn Gardermoen, sier Scholz og understreker at det er viktig å beregne ekstra reisetid, samt belage seg på at det kan bli svært mange reisende om bord i de togene som kjører denne uken.

Reisende oppfordres også til sjekke Ruters ordinære tilbud.

Hvor finner du informasjon?

- Vi har samlet informasjon på nsb.no og vi har full forståelse for at det er mye informasjon å ta innover seg, noe som gjenspeiler hvor komplisert det er å avvikle et tilbud til de reisende når arbeidene går over lang tid og berører så stor del av Oslo S og områdene rundt Oslo, avslutter kommunikasjonsrådgiver Gina Scholz.

For oversikt over arbeidene og reisealternativene, sjekk www.nsb.no/sommerarbeid-oslo-s  

Sjekk også informasjon om din reise i reiseplanleggeren på nsb.no og i nsbs app.

LES OGSÅ:  NSB: Redusert togtilbud på Drammenbanen i sommer


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE