ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Nå starter arbeidene i Rosenkrantzgata

I uke 19 starter arbeidet med å ruste opp gjennomfartsåren. Bilistene må belage seg på innsnevring og treg trafikk.


Redaksjonen

 25.04.17, kl. 08:20
 02.05.17, kl. 13:11


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: I vår og sommer vil Vegvesenet utbedre de dårligste strekningene i Rosenkrantzgata i Drammen, fra Hamborgstrømtunnelen til Vårveien. 

- Går alt som planlagt, skal arbeidene være ferdige i slutten av august i år, opplyser Vegvesenet i en pressemelding.

Begynner forsiktig

Vegvesenet starter først med å flytte kummer og sluk fra kjørebanen og inn til fortauskanten. Etter planen skal disse arbeidene pågå fra uke 19 til uke 25.

Trafikken vil da gå i ett felt forbi stedene entreprenøren jobber.

I morgenrushet inn til byen (fra kl. 06.00 til kl. 09.00) og i ettermiddagsrushet ut av byen (fra kl. 14.00 til 19.00) skal imidlertid to felt alltid være åpne.

LES OGSÅ: Problemkryss gir kork i Rosen

Omfattende arbeider i ferien

Vegvesenet skal gjennomføre de tyngste arbeidene i skoleferien, slik at bilistene skal bli minst mulig berørte av vegarbeidene. I uke 25 er derfor planen å starte med å skifte ut masser i vegbanen på steder der vegen er dårligst.

- Dette er omfattende arbeider der vi må grave opp begge feltene. Planen er å starte med feltene ut av byen. I denne perioden stenger vi lengre strekninger av gata, og trafikken vil gå i ett felt i motgående kjørebane. Vi må også stenge enkelte sideveger, uttaler Vegvesenet.

LES OGSÅ: Støyende nattarbeider i Rosenkrantzgata

- Respektér skiltingen

I månedene fremover blir store deler av Rosenkrantzgata et anleggsområde, med anleggstrafikk og arbeidere som jobber i eller ved en vei med mye trafikk.

- Det er viktig at du som må kjøre i Rosenkrantzgata i denne perioden respekterer skiltene vi setter opp. Vær forberedt på kø og beregn ekstra tid – for din og andres sikkerhet, oppfordrer Vegvesenet.

Statens Vegvesen kommer tilbake med mer detaljert informasjon om arbeidene som starter i uke 25, både til pressen og til beboerne i området. Vegarbeidene blir også varslet med skilt i og utenfor Drammen sentrum.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE